Breaking Bad'in balon olduğunu düşünüyorum

Anlatırsam olayların ve gidişatın farkında olacağın için bir nevi izlediğin şeyin bilincini kavrayacaksın ve hevesin de azalacak. Bir bütün olarak ele alınması gereken bir dizi çünkü dizide mükemmel bir süreç var. Sana ilk üç sezon boş gelse, diziyi bitirdiğinde bile dizi senin için boşsa anlarım ama bitirmemişsin. Kendini izlemeye hiç kaptırmadan yargılıyorsun.
Yok, izleyeceğimi düşünmüyorum bir daha. Konunun büyümesini beklemekten heves falan kalmadı zaten.

Ek olarak tekrar diyeyim, ben diziyi anlamaktan bahsetmiyorum. Dizi güzel bir karaktere, konuya sahip fakat bu dizi "gelişmiyor" diyorum sadece. Yoksa dizi çok büyük potansiyel taşıyor. Bu dizinin olayları sadece 5. sezon yerine 3. sezondan sonra yaşanmaya başlasaydı kesinlikle benim izlediğim ilk 3 diziden biri olabilirdi. İyi güzel hoş ama bekle bekle bekle, sıkıldık yahu!

Yok, izleyeceğimi düşünmüyorum bir daha. Konunun büyümesini beklemekten heves falan kalmadı zaten.

Ek olarak tekrar diyeyim, ben diziyi anlamaktan bahsetmiyorum. Dizi güzel bir karaktere, konuya sahip fakat bu dizi "gelişmiyor" diyorum sadece. Yoksa dizi çok büyük potansiyel taşıyor. Bu dizinin olayları sadece 5. sezon yerine 3. sezondan sonra yaşanmaya başlasaydı kesinlikle benim izlediğim ilk 3 diziden biri olabilirdi. İyi güzel hoş ama bekle bekle bekle, sıkıldık yahu!

Diziyi bitirmeden neden ısrarla gelişmiyor gelişmiyor diye tutturuyorsunuz? Gayet güzel de gelişiyor karakterler de olsun hikayesi de olsun. Ciddiye almıyorum sizi çünkü mantıklı konuşmuyorsunuz. Diziyi direkt ortadan alsaydılar da diyecektiniz ki karakter gelişimi yok, çok hızlı oldu olaylar.

Demek istediğini zaten anladım. Süreçten de onun için bahsediyorum. Hemen gelişen hemen her an bir şeylerin çokça olduğu bir dizi değil. Karakterlerin gelişimleri zamanla oluyor ve çok mükemmel. İyi ki yan dizilerini görmemişsin, herhalde izlerken bayılırdın.

Diziyi bitirmeden neden ısrarla gelişmiyor gelişmiyor diye tutturuyorsunuz? Gayet güzel de gelişiyor karakterler de olsun hikayesi de olsun. Ciddiye almıyorum sizi çünkü mantıklı konuşmuyorsunuz. Diziyi direkt ortadan alsaydılar da diyecektiniz ki karakter gelişimi yok, çok hızlı oldu olaylar.
Dostum, gelişmenin dizinin son sezonunda olması sence normal mi ki?

Karakterler gelişiyor dedim zaten üstte. Olaylar gelişmiyor sadece. İlk 3 sezonun "olayları" tek bir sezona sığabilirdi bile.

Dostum, gelişmenin dizinin son sezonunda olması sence normal mi ki?

Karakterler gelişiyor dedim zaten üstte. Olaylar gelişmiyor sadece. İlk 3 sezonu tek bir sezona sığabilirdi bile.

Son sezon 3 bölüm değil ki son sezonda gelişme birden olmuyor, zaten izlemediğinizden dolayı anlatmayacağım ama durum gayet normal. İlk 3 sezonu tek bir sezonda verselerdi üstte yazdığım mesajdaki gibi olaylar çok hızlı gerçekleşti diyecektiniz ya da çoğu hikaye elementini sileceklerinden dolayı böyle bir dizi çıkmayacaktı.

Son sezon 3 bölüm değil ki son sezonda gelişme birden olmuyor, zaten izlemediğinizden dolayı anlatmayacağım ama durum gayet normal. İlk 3 sezonu tek bir sezonda verselerdi üstte yazdığım mesajdaki gibi olaylar çok hızlı gerçekleşti diyecektiniz ya da çoğu hikaye elementini sileceklerinden dolayı böyle bir dizi çıkmayacaktı.
Şöyle ikna edici yorumlar bekliyordum, sonunda ha. Teşekkürler.

Doğrudur, ne diyeyim. Ama ben öyle 3 sezona yayılacak kadar dediğim gibi hatırlayamıyorum maalesef. Konuyu burada bitirmek istiyorum, iyi akşamlar. Çünkü aynı şeyleri söyleyecekmişiz gibi hissediyorum.

Bence 3. sezonda bırakma ve tamamını izle. Pişman olmayacaksın.
Üçüncü sezonda bırakmadım. Sadece beşinci sezonu izlemedim. Yani dörde kadar bitti.
Breaking Bad'i televizyondan 2008'de ilk bölümden beri günü gününe izlemiş birisi olarak Türk dizilerini sevmediğim için izliyordum. Aşırı overrated bir dizidir. Aaron Paul harici beğenmiyorum.
Bildiğim kadarı ile 5. sezon gelmeden önce sıradan bir dizi olarak görülüyormuş dizi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı