Brita Marella XL Sürahi alınır mı?

Katılım
24 Mart 2018
Mesajlar
2.959
Makaleler
9
Çözümler
11
Yer
Gaziantep
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, KYK yurdunda kalıyorum, günde 3 litre kadar su tüketiyorum. Her gün 2 adet 1.5L'lik su alıyorum ve 5TL tutuyor. Evde arıtma cihazı vardı, bu yüzden hangi marka hazır su alırsam alayım tat olarak beğenemiyorum. Hem tat hem de maddi açıdan mantıklı geldiği için bu sürahiye yöneldim. Kuponla 205TL'ye 3 tane filtre ile alınabiliyor. Eminim dışardan aldığım (en yakında A101 olduğu için oradan alıyorum) sudan daha kaliteli bir su sunacak ancak kafama yatmayan ufak kısımlar var; suyun PH'ını ve minerallerini fazlaca düşürdüğünü söyleyenler var. Bu sebeple alıp almamakta kararsızım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

 
Merhaba, KYK yurdunda kalıyorum, günde 3 litre kadar su tüketiyorum. Her gün 2 adet 1.5L'lik su alıyorum ve 5TL tutuyor. Evde arıtma cihazı vardı, bu yüzden hangi marka hazır su alırsam alayım tat olarak beğenemiyorum. Hem tat hem de maddi açıdan mantıklı geldiği için bu sürahiye yöneldim. Kuponla 205TL'ye 3 tane filtre ile alınabiliyor. Eminim dışarıdan aldığım (en yakında A101 olduğu için oradan alıyorum) sudan daha kaliteli bir su sunacak ancak kafama yatmayan ufak kısımlar var; suyun PH'ını ve minerallerini fazlaca düşürdüğünü söyleyenler var. Bu sebeple alıp almamakta kararsızım. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.


Bizim çeşme suları da iyi değil o yüzden bizde brita kullanıyoruz suyu tat olarak güzelleştiriyor ama mesela bir kere su bulanıklaşmıştı onu düzeltemedi mecbur hazır su aldık.
 
Alacak arkadaşlar için bilgilendirme: Ürünü satın aldım, 1 gün kullanabildim ve iade ettim. Suyu ekşitiyor, midemi rahatsız etti içemedim suyu. Sebebini araştırırken internette bir videoda PH değerini 5.9 olarak ölçtüğünü gördüm ve bu sebeple iade ettim. Yemek yapmaya, kahve çay yapmaya güzel olabilir ancak hassas bir mideye sahipseniz içilebilecek gibi değil.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı