Broken Fang operasyon biletini günde 5 saat oynayarak 100 yıldız yapmak

Berkay Keleş

Hectopat
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
231
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Csdeki bu bileti önceden alamamıştım param yoktu şu an elimde 100TL yakın para var üstüne biraz koyup bu Pass'i almak istiyorum. 2 ay kalmış bitmesine sizce bugünden itibaren kasmaya başlasam 100 yıldız yapabilir miyim? (günde 3-4-5 saat oynayabilirim)
 
Csdeki bu bileyi önceden alamamıştım param yoktu şu an elimde 100TL yakın para var üstüne biraz koyup bu Pass'i almak istiyorum. 2 ay kalmış bitmesine sizce bugünden itibaren kasmaya başlasam 100 yıldız yapabilir miyim? (günde 3-4-5 saat oynayabilirim)

Görevler zor değildi zaten. 2 ayda çok rahat yaparsınız.
 
Rahat yaparsınız. 4 günde bile bitirilebileceğini düşünüyorum. Muhafız görevlerini yapacak arkadaş bulamazsanız ben de gelebilirim belki canım sıkılıyor. 🙂
 
Ben 2. hesabımı bitirdim, 3. hesabımın 50. yıldızını aldım biraz önce. Bazı haftalar zor olduğundan Muhafız görevini yapıyorum arkadaşımla beraber. Sonra operasyon bileti indirime girince 10 yıldız sticker, gerisi ile de kasa alacağım. Eğer vaktim olursa 4. hesabı da kasarım.
 
sadece görevleri yaparsan şimdi başlayarak rahatça o kadar sürelerde oynamayarak bile bitirebilirsin ve etkinlikten 20 gün 1 ay sonra kasa fiyatları çok artıyor çokta karlı bir iş
 
Ben 2. hesabımı bitirdim, 3. hesabımın 50. yıldızını aldım biraz önce. Bazı haftalar zor olduğundan muhafız görevini yapıyorum arkadaşımla beraber. Sonra operasyon bileti indirime girince 10 yıldız sticker, gerisi ile de kasa alacağım. Eğer vaktim olursa 4. hesabı da kasarım.

Muhafız görevleri için arkadaşımızın da Pass'e ihtiyacı var mı?
 
Yapamayacağını düşünüyorsan beklet, görevleri yap. Baktın yetişmedi almazsın bilet ya da bakarsın yetti son günlerde alırsın fiyatının düşeceğini düşünüyorum biletin.

Muhafız görevleri için arkadaşımızın da Pass'e ihtiyacı var mı?

Gerek yok 2nizde Pass olmazsa yine de yapabilirsiniz eğlencesine.
 

Geri
Yukarı