Brony Olmak

• Konuyu başlatan Raifcan Bozdemir
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 3.783
R

Raifcan Bozdemir

Ziyaretçi
İlk olarak brony nedir ?

Brony My Little pony dizisinin fanı olan erkeklere verilen isimdir ki bunu bir kaçıniz biliyordur eminim.

Konuya dönmüş olursak;

Arkadaslar brony olmak öncelikle tuhaf veya kötü bir sey değil, lütfen önyargıyi bir kenara bırakalım çünkü bu dizi ABD'de çok popüler olan bir dizidir aynı zamanda dizinin genel kitlesinin çoğunluğu bronydir ki bu kitlenin bu kadar çok olmasının sebebi ise dizideki göndermeler espriler ve ABD'nin kültürüne uygun olması seklinde etkenlerden kaynaklanıyor, dizinin asıl amacı küçük kızlara hitap etsede erkek fan oranı fazladır, kisacasi brony olmak furry olmak kadar normal bir şeydir ama ne yazık ki türkiyenin kültürü, yaşantı biçimi ve pazarlama biçimi olsun bu fandomu benimseyememiştir, buna nazaran en azından turkiyede 3-5 brony vardır ayrıca dünya yazayım brony ve clopper ayrı şeylerdir, brony sadece MLP:FIM'in erkek fanlarına denir clopper ise bunu zevk için +18'lerini izleyen ve tasarlayan kisilere denir. Son sözüm şu ki lütfen brony'leri asağilamayin ve hakaret etmeyin! Zaten bunu yazma sebebim bronyliğin kötü bir şey olmadığını anlatmakti ki bunu arkadaşım erdem alsirt'ta sanırım yazmıştı ama fazla gören duyan olmamış galiba her neyse arkadaşlar umarim anlatabilmisimdir okuduğunuz için sağ olun yorumlarınızı bekliyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
Erdem sen misin?
Erdem Alsırt nerde iyi anlaşırsınız onunla.
Brony denilen kavramın sadece erdemden ibaret olduğunu sandığınız için sizin adınıza üzülüyorum, ki zaten sizler erdemin saçma sapan sorunları yüzünden brony fandom'unu kötü bilen kişilersiniz !!!
Bir de MLP yi altyazılı mı izliyorsun dublaj mı?
Aslında her ikisini de izliyorum ama altyazılı olanı her zaman iyidir zaten yeni sezonun türkçesi yok

Sadece ilk satırı okudum ve şunu söyleme gereği duyuyorum. Bize ön yargıyı bırakın demişsin, farklılıklara saygılıyız biz ama sen kendine "Brony" diyerek ta baştan diğer insanlarla arana bir sınır çekmişsin. "Brony"ler ve diğerleri diye. "Brony" olan da insan olmayanda. Korkma. :)

Sadece ilk satırı okudum ve şunu söyleme gereği duyuyorum. Bize ön yargıyı bırakın demişsin, farklılıklara saygılıyız biz ama sen kendine "Brony" diyerek ta baştan diğer insanlarla arana bir sınır çekmişsin. "Brony"ler ve diğerleri diye. "Brony" olan da insan olmayanda. Korkma. :)
Aslında o sınır olmuş olmuyor, şunun gibi düşün anime hayranı olanlara otaku, antropomorfik karakterlere ilgi duyan kisilere de furry deniyor yani bu kişilerin genel fan kitlesine verilen isimdir bunada zten fandom ismi verilmektedir maalesef birkaç kişi var ve o kişiler brony olanları disliyor ve karaliyor bunlar hater'lardir bu yuzden bu hater'ları bilinçlendirmek için yazdığim konuyu lütfen okuyun ve anlayın ; (

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı