BTK C# Kursu Yeterli mi?

Udemy'de paylaşılan bütün Türkçe kaynak programlama dili videolarının içerikleri maalesef aynı. BTK'da buna benziyor, çünkü eğitim verenleri az çok tanıyorum. Değişken tipleri, diziler, döngüler, nesne yönelimi... Açıkçası en en temeli. Yabancı kaynaklar daha fazla olduğundan özelleşmeler daha fazla.

Tavsiyem istediğiniz bir kaynağı bitirin, yeterli olmayacaktır. Daha sonrasında detaylara değinen yabancı kaynaklara bakarsınız. Çalıştığınız dilin dökümanını okumak çok büyük bir artı, zamanınızı harcayın. Detayları ancak böyle öğrenebilirsiniz.

Örnek olarak, Java Developer'ların çoğu Java'da garbage collector'ın varlığını bilip geçer. Nasıl çalıştığını bilenler, arka planda nelerin döndüğünü bilenler gerçek mühendislerdir. Henüz hiçbir Java kursunda buna denk gelmedim, içerikleri takip etmeye çalışıyorum çünkü yakın zamanda bir seri kaydetmek istiyorum.

Ayrıca kodlama yaparken de alanınızı seçmeye çalışın (eğer devamı gelecekse), isteğinize uygun birçok framework vardır piyasada.
 
Neye göre iyi mi? Sıfırdan başlayıp temel programlama öğrenmek isteyen herhangi biri için nerdeyse bütün kurslar iyidir. Çünkü hepsinin içeriği aynıdır. Gerçekten bu konuda bir işler yapmak isteyenler içinse hiçbir kurs yeterli değildir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı