Bu akşam PlayStation Showcase'de Metal Gear Solid 3 Remake'i göreceğiz

Etkinliğe bir saat kaldı. Ben etkinliği rahatça izleyebilmek için etkinlik esnasında konu açmak yerine sadece not alacağım. Eğer Bloodborne PC gibi bir şey olursa zaten ben anında konu açmak istesem bile @LegendaryDevilHunter hocam veya @Elio Talvinen hocam benden önce davranacaktır.
 
Ben sevinirken siz açmış olursunuz muhtemelen. :D
Yok hocam. Dediğim gibi sunum bittikten sonra açılmamış oyun konusu olursa o zaman açarım. Game Awards ödül töreninde her yeni büyük oyun duyurusunda yeni konu açıp not almaya çalışıyordum. Öyle yapınca ne izlediğimden bir şey anladım ne de keyif aldım. Bu sefer güzel bir şeyler bekliyor gibi bizi. Bu sunumu rahat izlemek istiyorum.
 
Heves kırmak istemem ama fazla optimistsiniz be kojimanin elinin değmedigi mgs 3'ten erken medet ummayin bence. Konami'nin nasıl bir firma olduğun herkes biliyor orijinali oynamayanlar şimdi ne değiştirdiklerini anlamaz fark videoları falan çıkınca bakarsınız. Aşırı eminim genel olmasa da bir yerlerde kesin çuvalladılar.

Aslında kojima gizli gizli geri dönüp mgs 3 remake yapıyormuş var bir hayalimiz ama nerdeee adam gidiyor Death Stranding 2 yapıyor neyse o kaliteli olsun bari de ona gömülelim.
 
MGS haklarını verseler adama varya şimdiye ne efsane projeler görmüştük. Adam günümüz teknolojisiyle, konami baskısı olmadan hayalindeki MGS ya da MG remaster remakeleri ya da yeni oyunları(düşük ihtimal çünkü Kojima seri çok uzadı diye dert yanıyordu bayadir) yapmıştı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı