Tokiler
Decipat
- Makaleler
- 1
Evet söylendi.Cidden böyle bir şey söylendi mi ?
Benim için durum basit. "X"birim bütçe için en iyi sonuç ve uzun vade oranına bakarım. Borsa için tahvil satın almak gibi![]()
Evet söylendi.Cidden böyle bir şey söylendi mi ?
Benim için durum basit. "X"birim bütçe için en iyi sonuç ve uzun vade oranına bakarım. Borsa için tahvil satın almak gibi![]()
Merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi Intel 10. nesil işlemcilerle rekabete geri döndü ve oyun performansı konusunda tekrar liderliğini ilan etti. Fakat bu durumdan dolayı özellikle de Ryzen 5 3600 gibi 2019 yılının en iyi fiyat/performans işlemcisi ve diğer Ryzen 3000 serisi işlemciler günümüzde hala alınır mı?
Not: Fanboy'luk yapacaksanız lütfen boşu boşuna yazmayın, fanboy denen kesimden bıktım. Boşu boşuna ben ve daha birçok insan fanboy denen kesime laf anlatmak isterken ceza yiyor.
Öncelikle merhaba. Fanboylar cevap verirse karşı cevap vermeyeceğim, bilginiz olsun. Göz ardı et butonu elimin altında.
AMD'de Intel'de sorunsuz. Ufak tefek sorunlar hariç bir sorunları yok. AMD 7nm ve Intel'e göre avantajı var ancak sıcaklık değerleri normal olduğu sürece bu bizi ilgilendirmiyor. Intel biraz soğutucudan kaybediyor ancak AMD'nin de kötü soğutucuları var.
Aldığı işlemcisi bozulunca hemen markayı kötüleyenlere inanamıyorum. Teknoloji şans işidir ve tüm ürünleriniz bozulabilir. Bu ya sizden kaynaklıdır ya da sizle alakası olmayan bir şeyden kaynaklıdır. Elektronik sonuçta.
Intel fiyat olarak biraz daha pahalı ancak tercih edilebilir. Burada tercih kullanıcıya kalıyor. "Intel alınmaz." Ve "AMD alınmaz." Diyenler gerçekten şaşırtıyor. İkisi de alınabilir. Burada önemli olan kullanım amacı ve bütçe.
Eğer karşımdaki kişi körü körüne bir şeyi savunuyorsa ve ısrarla bu tutumu devam ettiriyorsa göz ardı et butonunu kullanabilirim ki kullanıyorum da. Çok da güzel bir özellik.Göz ardı et butonu ile daha önce de tehdit ettiğinizi hatırlıyorum. Bu yaptığınızın hoş olmadığını unutmayın. Bunun dışındaki her şeye katılmaktayım.
Evet ancak bununla tehdit etmeniz hoş değil. Kullanmak size kalmış.Eğer karşımdaki kişi körü körüne bir şeyi savunuyorsa ve ısrarla bu tutumu devam ettiriyorsa göz ardı et butonunu kullanabilirim ki kullanıyorum da. Çok da güzel bir özellik.
Tehdit ettiğimi düşünmüyorum. Eğer fanboy gelirse göz ardı ediyorum, bu kadar basit. Tehdit olarak algılamanız ilginç. Neyse, konudan sapmayalım.Evet ancak bununla tehdit etmeniz hoş değil. Kullanmak size kalmış.
Tehdit ettiğimi düşünmüyorum. Eğer fanboy gelirse göz ardı ediyorum, bu kadar basit. Tehdit olarak algılamanız ilginç. Neyse, konudan sapmayalım.
Bu özelliği çok gerekmedikçe kullanmak istemiyorum, o nedenle söyleme gereği duyuyorum. Tehdit olarak algılanması da üzüyor. Demek ki artık böyle düşünmeme gerek yok.Şu an listemde iki kişi var mesela, bu noktada laftan sözden anlamayan insana kendimizi yıpratacağımıza bu özelliği kullanmak yapılması gereken en mantıklı hareketlerden biri olacaktır zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.