Quintope
Centipat
Daha fazla
Bu konuyu dertleşmek için açtım açıkçası... Eskiden araştırıyordum donanımları... O zamanlar pek anlamazdım hazır sistemlerle yetinirdim ama ekonomi iyiydi şimdi anlıyorum ama ekonomi çok kötü. Şu anda Freelancer'ım ve bilgisayarımın donanımı yetmemeye başlıyor. Ama yeni bilgisayar az buz param olmasına rağmen bu ekonomide pahalıya bir bilgisayar almak ilginç olarak nedense zoruma gidiyor. Bir yandan da ekonomi düzelir diyorum bekliyorum ama tam tersi daha da betere gidiyor. Korktuğum şey ekonominin çıkılamaz bir duruma geldiği zaman(Allah korusun) ben ne yapacağım ayrıca sadece ben değil bu ülkede binlerce çocuğun hakkı bir bilgisayar toplamak ama durumları el vermiyor hiçbirinin. Kendilerini geliştirmelerine imkan bulamıyorlar... Ben geliştirdim kendimi ama şu anda başka ülkeye gitmek istiyorum. Ama biliyorsunuz fiyatları ve vize sıkıntısını... Şu anda ülke olarak berbat bir durumun içine gidiyoruz. Bir baba daha çocuğuna pantalon alamadı diye intihar etti geçen, yahu bir ülkede yılda 3500 kişi intihar edebilir mi... Neyse arkadaşlar ben fazla yazdım biraz da sizin bu ekonomi ile ilgili dertlerinizi dinleyelim 
Son düzenleme: