Bu dönemde bilgisayar toplamak zoruma gidiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Quintope

Centipat
Katılım
21 Mart 2021
Mesajlar
84
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu konuyu dertleşmek için açtım açıkçası... Eskiden araştırıyordum donanımları... O zamanlar pek anlamazdım hazır sistemlerle yetinirdim ama ekonomi iyiydi şimdi anlıyorum ama ekonomi çok kötü. Şu anda Freelancer'ım ve bilgisayarımın donanımı yetmemeye başlıyor. Ama yeni bilgisayar az buz param olmasına rağmen bu ekonomide pahalıya bir bilgisayar almak ilginç olarak nedense zoruma gidiyor. Bir yandan da ekonomi düzelir diyorum bekliyorum ama tam tersi daha da betere gidiyor. Korktuğum şey ekonominin çıkılamaz bir duruma geldiği zaman(Allah korusun) ben ne yapacağım ayrıca sadece ben değil bu ülkede binlerce çocuğun hakkı bir bilgisayar toplamak ama durumları el vermiyor hiçbirinin. Kendilerini geliştirmelerine imkan bulamıyorlar... Ben geliştirdim kendimi ama şu anda başka ülkeye gitmek istiyorum. Ama biliyorsunuz fiyatları ve vize sıkıntısını... Şu anda ülke olarak berbat bir durumun içine gidiyoruz. Bir baba daha çocuğuna pantalon alamadı diye intihar etti geçen, yahu bir ülkede yılda 3500 kişi intihar edebilir mi... Neyse arkadaşlar ben fazla yazdım biraz da sizin bu ekonomi ile ilgili dertlerinizi dinleyelim :)
 
Son düzenleme:
Hiç düzelecekmiş gibi gelmiyor bana da. İntihar tabi ki çözüm değil ama nasıl bir baskı altında, ne şartlar altında bu kararı verdiklerini kestirebilecek vaziyette de değiliz. Mevcut yönetimin gitmesi halinde şu an kurulmuş kan emici düzenin değişeceğine de pek inancım yok. Yani buna sebep olanların kendi elleriyle bile bitirebileceklerinden çok öteye geçtiğini düşünüyorum vaziyetin. Bir gelecek vadetmedikten sonra, bu toprakların vaktiyle kanla alınmış olmasının da çok bir önemi kalmıyor maalesef. 1 tane ömrüm var, her şeyden önce kendimi belirli bir seviyeye ulaştırmalıyım ki ülkeme faydam dokunsun. Bu imkanı elimden aldıktan sonra neden vaktimi kaybedeyim değil mi? Gelecek hayalini ülkenin geleceğiyle birlikte kuramadıktan sonra ne anlamı var? Gidebilene "Kaç, kurtar kendini." demek en mantıklı yol olarak görünüyor şu an bana.
 
sdasd.jpg


Maalesef. Konuşacak çok şey var siyasete gideceği için bir şey diyemiyorum. Benim bilgisayarım sağlam ama arkadaşlarımın bilgisayarları iyi olmadığı için bir sürü co-op oyunu tek başıma oynamak zorunda kalıyorum 2'li oynanması şart oyunları bile tek başıma oynuyorum.
 
Bu ülke bize bir gelecek vaadetmiyor. Buradan kalıcı olarak gidip bir daha gelmemeyi düşünüyorum. Dünyaya bir kere geliyoruz. Bu ülkenin bana bir yararı yokken neden ben bu ülke için çalışayım? Bu milletin büyük bir kısmı hiçbir şey haketmiyor. Kusura bakmasın kimse ne burada çocuk yetiştiririm ne de kendim yaşarım. Maksimum katkım oy atmak olur.
 
Eki Görüntüle 1118643

Maalesef. Konuşacak çok şey var siyasete gideceği için bir şey diyemiyorum. Benim bilgisayarım sağlam ama arkadaşlarımın bilgisayarları iyi olmadığı için bir sürü co-op oyunu tek başıma oynamak zorunda kalıyorum 2'li oynanması şart oyunları bile tek başıma oynuyorum.

Hocam bence șükredelim o rakama.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20230210-033306_Google.jpg
    Screenshot_20230210-033306_Google.jpg
    13,6 KB · Görüntüleme: 47
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı