Bu dönemde bilgisayar toplanmalı mı?

Playstor

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bıraktı

24.02.2023
Meslek
Bıraktı 24.02.2023
Arkadaşlar fiyatlar malum ama ne yapalım sistemimde çok düşük gelmeye başladı hiçbir şey açamıyorum. Bir şeyler ekleyeyim diyorum fakat bu işlemci ve ekran kartına para yatırmak istemiyorum. Sizce bu dönemde bilgisayar toplamak mantıklı mı, toplarsam en ucuz nereden toplarım ve nelere dikkat etmeliyim? Toplarken neler alınmalı? (her şey monitör kasa dahil.) Ve şu an hazır kasa almak mantıklı mı? Çok fazla sorum var cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı fiyatları düştü ve halen B450M anakartlar ucuz. Ekran kartı ve anakartı alıp diğer parçaların uculamasını beklemek veya indirmleri kovalayıp almak mantıklı olabilir. Hazır sistem toplayan kanallar var onlardan da almak mantıklı olabilir.

Arkadaşlar fiyatlar malum ama ne yapalım sistemimde çok düşük gelmeye başladı hiçbir şey açamıyorum. Bir şeyler ekleyeyim diyorum fakat bu işlemci ve ekran kartına para yatırmak istemiyorum. Sizce bu dönemde bilgisayar toplamak mantıklı mı, toplarsam en ucuz nereden toplarım ve nelere dikkat etmeliyim? Toplarken neler alınmalı? (her şey monitör kasa dahil.) Ve şu an hazır kasa almak mantıklı mı? Çok fazla sorum var cevaplarınızı bekliyorum teşekkürler.
Hocam diyorsan ben yurtdışına çıkmayacağım ya da yaşamayacağım tabikide şuan mantıklı. Malum 2 gün sonra zam haberi ile daha pahalıya da alabilirsin.

Geçen sene topladım fiyat yüksekti bu sene geçen seneden daha yüksek. Önümüzdeki sene bu sen ki fiyatları ararsın. Bu devran böyle gider. Tek fark ekran kartı stok sıkıntısı yok. Artısı bu.

Dönem ilerleyince daha iyi olmayacağına göre toparlanır. Daha kötü günler yakındır.

Hocam emin olamıyorum çok pahalı grliyor bana. AMD daha ucux onun üzerine yoplamayı düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı