Bu Forum Çok Kötü !

• Konuyu başlatan Mert Kahraman
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 46
  • Görüntüleme 5.365
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana Söyleyin Hangi Üyeye Hakaret Etmişin Recep Baltaş Gibi !
Lan O Kimde Bana Özürlü Diyor. Ben Bilmediğim Bir Konuda Yardım Almak İstiyodum. Attığı Linki Daha Önce Hiç Okumadım. Bana Özürlü Dedi. Ulan Yaşınız Var 18'den Aşağı. Sizin Abiniz Sayılacak Yaştayım. Bana Laf Sokma Peşindesiniz.

Gökhan Abi, Burak Abi, Egemen Abi alın bunu şurdan ya.:mad:

Lan Her Girişimde Üyelik Açmak Zorunda mıyım ! Bok Gibi Forum !

Adama için 2300TL bütçeli öneri yapmak için vatanın sitesine giriyorum, bakıyorum, seçiyorum, öneriyorum adam benim topladığım seninkinden iyi diye cevap veriyor. Ne teşekkür var ne de saygı, sonra neden bani terslediniz.
Ben Seni Tersledim mi ! Sana Özürlü Demek İstiyorum. Nasıl Olsa Serbest. Diyorum ki Herhalde Benim Yaptığım Sistem Daha İyi Diyorum. Sen Bunu ÖZÜRLÜ Gibi Algılayacaksan Benim Yapacak Birşeyim Yok.

AAAA... Forum kötüymüş hadi gidelim emeğe saygı diyen korsan forumlarında takılalım. :D :D :D

- - - Güncellendi - - -

Ben Seni Tersledim mi ! Sana Özürlü Demek İstiyorum. Nasıl Olsa Serbest. Diyorum ki Herhalde Benim Yaptığım Sistem Daha İyi Diyorum. Sen Bunu ÖZÜRLÜ Gibi Algılayacaksan Benim Yapacak Birşeyim Yok.
Amerikalıların bir lafı var, bildin mi ?

Yazın canı sıkılan yarım akıllılar forumlara dadanıyor. Hiç cevap yazmasak yazar yazar gider belki.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı