Daha fazla
1 saatliğe bütün forum kuralları geçersiz olsun. Artık performansa göre de uzatılabilir..
Bak bu da çok iyi aklıma gelse ankete eklerdim kesin. Güzel yakalamışsın
Site tasarımı daha "ışıqlı mışıqlı" olsaydı ve mizah konuları azalmasaydı iyi olacaktı. Ya da ben görmüyorumdur. Forumun son demini yaşamaya başladım bende. 5500 mesajda zirvede "bırakacağım"Sırf gıcıklığına "bırakıcam" yazacaktım da neyse. 20 mesaj kaldı az kaldı az. 5495 mesajda konu açıp, 5500'de bırakırım tahminimce.
Ciddiysen bırakma bak beraber takılırız sırf eğlenmek için böyle mizahi konular açıyorum buradan benim mizahı yakalayabilenler var hafiften üyeler arasında farkındalık yarattı konularım. Daha doğrusu yaratıyordu tam, talihsiz bir olay başıma geldi aynı üyeliği yeniden açtım neyse... Bırakma forumu ne güzel eğleniyoruz sen beni takip et konularım hep böyle tuhaf ve ilgi çekicidir kemik bir kitle vardır onlar da yorumlarda şuan zaten
Tek şık ile zirveye oynayabilirlerken 2 seçim hakkı olması![]()
Ama yine de kombinasyonlar yapılıyor diğer şıklarla
Konu dışı bölümünde kendi halinde eğlenen insanların baltalanmaması olabilir. Technopat Sosyal bence altın çağını çoktan yaşamış bir forumdur. Moderasyon, gününün büyük bir zamanını forumda geçirip muhabbet eden sadık kitleyi, gereksiz uyarılar ile forumdan uzaklaştırmasaydı forumun uzun bir süre daha eski havasını koruyacağını düşünüyordum.
Duygularıma tercüman olmuşsun. Aha da aradığım paragraflardan bir tanesi