Bu forumu neden çok seviyorum?

318177

Hectopat
Neden bilmiyorum ama bazen 1 ay bile ban yesem umurumda değil bu forumu çok seviyorum :)
Her neyse yaklaşık 1.5 yıldır forumdayım siz nasılsınız? Öylesine sosyalleşelim diye açtım konuyu.
Technopat Sosyal'i nasıl buluyorsunuz?
Bana artıları ve eksilerini anlatıyorum.
+Türkçeyi burada öğrendim diyebilirim (halen eksiklerim var).
-Bazen rezil olabiliyorum eski açtığım konulara bakarsanız görürsünüz zaten :(.
Benimkiler bunlar ya sizinkiler?

Yönetim ve sıkı kuralları hariç ortalama bir forum sitesi olarak buluyorum.

Uyarıları sinir bozucu ama yine de kendini bıraktırmıyor. Şu ana kadar çözemediğim bir teknolojik sorun yok TP sayesinde. Ben de hem zaman geçsin, hem de bilgili olduğum alanlarda insanlara yardımcı olabileyim diye forumu kullanıyorum.

Neden bilmiyorum ama bazen 1 ay bile ban yesem umurumda değil bu forumu çok seviyorum :)
Her neyse yaklaşık 1.5 yıldır forumdayım siz nasılsınız? Öylesine sosyalleşelim diye açtım konuyu.
Bana artıları ve eksilerini anlatıyorum.
+Türkçeyi burada öğrendim diyebilirim (halen eksiklerim var).
-Bazen rezil olabiliyorum eski açtığım konulara bakarsanız görürsünüz zaten :(.
Benimkiler bunlar ya sizinkiler?
Ben de. Başka forumlarda bildiğiniz takıyorlar bana, sonra anavatanım Sosyal'e geri dönüyorum. :D Kurallar beğenilmiyor ama harika aslında. En basit örnek başka bir forumdaki "hocaö" çılgınlığı. Bilerek yanlış yazıyorlar ve hiçbir şey anlaşılmıyor. Sonra da gülüyorlar. :) Ben de bir kere burada olmasa da internette rezil oldum ama sorun yok, unutuluyor bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de. Başka forumlarda bildiğiniz takıyorlar bana, sonra anavatanım Sosyal'e geri dönüyorum. :D Kurallar beğenilmiyor ama harika aslında. En basit örnek başka bir forumdaki "hocaö" çılgınlığı. Bilerek yanlış yazıyorlar ve hiçbir şey anlaşılmıyor. Sonra da gülüyorlar. :) Ben de bir kere burada olmasa da internette rezil oldum ama sorun yok, unutuluyor bence.
Hocam, siz nasıl rezil olmuştunuz? 😃

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı