Bu forumu neden kullanıyorsunuz?

Instagram’ı kullanmıyorum, Twitter’ı da öyle.

Teknoloji konuşabilecek arkadaşlar bulmak zor oluyor. Teknolojiye ilgili insanlarla bir ara olmak güzel hissettiriyor.
Benimkiler konuşunca ineğe RTX tak felan diyor. Ondan onlarla direkt konuşmuyorum. Ama bilgisayarında bir sorun olsun direk bana mesaj atıyor. Birde geçen biri herkese KMSpico ile lisans attırmış bazılarıda CMD ile atmış. Bu kadar mı rahatsız edici be Windows'u etkinleştir.
1635176170177.png

Neden kadını objeleştiren birbirine hakaret eden insanların olduğu bir platform yerine sorunların çözüldüğü insanların bilgili samimi olduğu eğlencenizi ve üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir platformu kullandığımızı ben de merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kadını objeleştiren birbirine hakaret eden insanların olduğu bir platform yerine sorunların çözüldüğü insanların bilgili samimi olduğu eğlencenizi ve üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir platformu kullandığımızı ben de merak ettim.
@Recep Baltaş
Recep Baltaş'ı etiketlemen ne alaka? Şu yetkililere yanaşma çabası neden anlamıyorum.

Recep Baltaş'ı etiketlemen ne alaka? Şu yetkililere yanaşma çabası neden anlamıyorum.
Kanka vallaha yazdıktan baya sonra etiketledim. Onun fikrini merak ettim. Ayrıca onu etiketleyince başkan felan mı olcam anlamadım
Yanlış anlayanlar varsa hala silebilirim.
@480853

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Diğer forumlara göre en önemli tercih nedenim: Genellikle kültür, bilgi seviyesi çok yüksek kişileri kapsayabilmesidir. Forumda (bir sosyal medyada) geçirilen zaman açısından: Yeni teknik bilgileri, yeni PC teknolojilerini çok yakından takip edip ayni zamanda yardımlaşılarak karşılıklı yardım edebilmenin oldukça yüksek seviyelerde olabilmesi, çok değişik forum konularında farkında olunmadan yeni bilgilerin bu forumdayken kolayca öğrenilebilmesidir. Bir de insanların bilerek veya bilmeyerek yapabildiği bazı hataları ve bazı yanlışları karşısında doğrudan rencide edilebilme olasılığı bu forumda oldukça düşük seviyededir.. Bu yüzden bu forumdan oldukça memnunum. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı