İlginç konuları okuyorum, insanlara yardım ediyorum, insanlardan yardım alıyorum. Kısacası, eğlenceli.
Çok sebep var da, ilk aklıma gelenler bunlar.
Çok sebep var da, ilk aklıma gelenler bunlar.
Benimkiler konuşunca ineğe RTX tak felan diyor. Ondan onlarla direkt konuşmuyorum. Ama bilgisayarında bir sorun olsun direk bana mesaj atıyor. Birde geçen biri herkese KMSpico ile lisans attırmış bazılarıda CMD ile atmış. Bu kadar mı rahatsız edici be Windows'u etkinleştir.Instagram’ı kullanmıyorum, Twitter’ı da öyle.
Teknoloji konuşabilecek arkadaşlar bulmak zor oluyor. Teknolojiye ilgili insanlarla bir ara olmak güzel hissettiriyor.
Neden kadını objeleştiren birbirine hakaret eden insanların olduğu bir platform yerine sorunların çözüldüğü insanların bilgili samimi olduğu eğlencenizi ve üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir platformu kullandığımızı ben de merak ettim.
Recep Baltaş'ı etiketlemen ne alaka? Şu yetkililere yanaşma çabası neden anlamıyorum.Neden kadını objeleştiren birbirine hakaret eden insanların olduğu bir platform yerine sorunların çözüldüğü insanların bilgili samimi olduğu eğlencenizi ve üzüntünüzü paylaşabileceğiniz bir platformu kullandığımızı ben de merak ettim.
@Recep Baltaş
Bağımlılık yapıyor. Hele o virüs konuları çok iyi benim için çok iyi.
Kanka vallaha yazdıktan baya sonra etiketledim. Onun fikrini merak ettim. Ayrıca onu etiketleyince başkan felan mı olcam anlamadımRecep Baltaş'ı etiketlemen ne alaka? Şu yetkililere yanaşma çabası neden anlamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.