Bu gece neden uyuyamadınız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam şakaydi o yazdigim, sonradan cevap verdim, anladim ne demek istediginiz. Kalbinizi kirdiysam kusura bakmayin vallahi.
Estafrullah hocam sorun değil. Yazdıklarınız da doğruydu bu arada bir süre sonra insan takmamayı öğreniyor. Dışlanmayı 6. sınıftan beri yaşıyorum. Üstelik de durduk yere çoğu zaman. Alıştım artık fakat dinime laf edilmesi çok zoruma gidiyor.

Estafrullah hocam sorun değil. Yazdıklarınız da doğruydu bu arada bir süre sonra insan takmamayı öğreniyor. Dışlanmayı 6. sınıftan beri yaşıyorum. Üstelik de durduk yere çoğu zaman. Alıştım artık fakat dinime laf edilmesi çok zoruma gidiyor.

Hocam dinle alay edildiği zaman aklınıza bu ayet gelsin:
Nisa 140: "Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini yahut onların alaya alındığını işittiğiniz zaman, onlar başka bir söze geçmedikçe kendileriyle beraber oturmayın; aksi takdirde şüphesiz siz de onlar gibi olursunuz. Allah elbette münafıkların ve kâfirlerin tamamını cehennemde bir araya getirecektir."
5 vakit zaman kılıyorum bana da çok laf atıyorlar ama takmıyorum sizde takmayın hocam ne gerek var.

özet
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam dinle alay edildiği zaman aklınıza bu ayet gelsin:
Nisa 140: "Allah'ın âyetlerinin inkâr edildiğini yahut onların alaya alındığını işittiğiniz zaman, onlar başka bir söze geçmedikçe kendileriyle beraber oturmayın; aksi takdirde şüphesiz siz de onlar gibi olursunuz. Allah elbette münafıkların ve kâfirlerin tamamını cehennemde bir araya getirecektir."
5 vakit zaman kılıyorum bana da çok laf atıyorlar ama takmıyorum sizde takmayın hocam ne gerek var.
Haklısınız. Fakat sürekli rahatsız ediliyorum. Onlarla muhattap olmasam dahi onlar gelip alay ediyor. En sonunda şikayet edeceğim. Erkek olsalardı her türlü saldırırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı