Bu kablolar fiber mi?

Hayır maalesef Superonline fiber farklı TurkNet'in farklı.
Altyapım Kablonet
Kablonet getirdi dediğin için kullanamazsın. TurkNet'in kendi altyapısı olması gerekiyor o fiyata o hızı verebilmesi için. Kablonet GPON kullanan var mı bilmiyorum başka firmada.

Ama Kablonet fena değil yani GPON'da verilen modemi bilmiyorum fakat müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyorlar. Altyapı aktif olduğunda başvurduğu fakat fiyatlarını söylerler büyük ihtimalle. Bütçene göre en yüksek hız hangisi ise onu alırsın.
Kablonet kullanırım sıkıntı yok fakat bir bakayım dedim 100mbps üzeri bir kampanya göremedim, GPON dediğiniz ne oluyor bilmiyorum?

Kablonet kullanırım sıkıntı yok fakat bir bakayım dedim 100Mbps üzeri bir kampanya göremedim, GPON dediğiniz ne oluyor bilmiyorum?
FTTH altyapı kısaca çok bilgim yok o kadar. Ama GPON yaptığı için evin içine kadar fiber optik kablo gelecek sonra ONT cihazı ve router verilecek.

Sınırsız tarifelere bakarsan 100 Mbps üstü hızlar var ama taahhütsüz fiyatlar sanırsam. Altyapı başvurusu yaptığında fiyatları sorarsın.

Kablonet getirdi dediğin için kullanamazsın. TurkNet'in kendi altyapısı olması gerekiyor o fiyata o hızı verebilmesi için. Kablonet GPON kullanan var mı bilmiyorum başka firmada.

Ama Kablonet fena değil yani GPON'da verilen modemi bilmiyorum fakat müşteri hizmetlerinin iyi olduğunu söylüyorlar. Altyapı aktif olduğunda başvurduğu fakat fiyatlarını söylerler büyük ihtimalle. Bütçene göre en yüksek hız hangisi ise onu alırsın.
Fiyatlar biraz yüksek gibi :/

1626461748329.png

Dosya Ekleri

• 1626461731167.png
    1626461731167.png
    70,1 KB · Görüntüleme: 49
Biraz değil çok yüksek. Başvuru yaptığında taahhütlü ne kadara geliyor diye sorarsın zaten yüksek fiyatlar verirlerse uygun geleni al. Ama cidden gereksiz yüksek. GigaFiber'de adam 1000/1000 veriyor 100 TL'ye. Başka firmada taahhüt var ise TurkNet sana 20 TL'ye 1000 Mbps veriyor.

Biraz değil çok yüksek. Başvuru yaptığında taahhütlü ne kadara geliyor diye sorarsın zaten yüksek fiyatlar verirlerse uygun geleni al. Ama cidden gereksiz yüksek. GigaFiber'de adam 1000/1000 veriyor 100 TL'ye. Başka firmada taahhüt var ise TurkNet sana 20 TL'ye 1000 Mbps veriyor.
Bu Taahhütsüz fiyat olsa da yine de 3000TL'den 100TL'ye kadar ineceklerini sanmıyorum.

Bir kaç yerde okudum SuperOnline KabloNetin altyapısı kullanabiliyor diye doğru mudur? Eğer öyleyse şu paketi almak isterim gayet yeterli.

1626462286311.png

Bu Taahhütsüz fiyat olsa da yine de 3000TL'den 100TL'ye kadar ineceklerini sanmıyorum.

Bir kaç yerde okudum SuperOnline KabloNetin altyapısı kullanabiliyor diye doğru mudur? Eğer öyleyse şu paketi almak isterim gayet yeterli.

Eki Görüntüle 1109816
Bir ara KabloNet altyapısından Superonline ve Vodafone hizmet verebiliyordu anlaşmaları sayesinde. Hâla devam ediyor diye biliyorum.

Bu taahhütsüz fiyat olsa da yine de 3000TL'den 100TL'ye kadar ineceklerini sanmıyorum.

Birkaç yerde okudum Superonline Kablonet'in altyapısı kullanabiliyor diye doğru mudur? Eğer öyleyse şu paketi almak isterim gayet yeterli.

Eki Görüntüle 1109816
Dostum GPON altyapıyı kullanıyorlar mı bilmiyorum. Kablo altyapısını kullanıyorlar onu biliyorum. Ama hızı vermezler diye biliyorum. Superonline arayıp konuş istersen.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı