Sercanaydn94
Hectopat

Bilen yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör: 

İlk anladığın doğru gibi anladım ben.Matkap veya dremel ile delebilirsiniz.
Ben olayı yanlış anlamışım pardonAltta çekme yeri yok mu?
Ben bu kasanın önünü komple cam nasıl yaptırabilirimİlk anladığın doğru gibi anladım ben.
Plastik için kıl testereler var onunla açabilirsiniz. Bir de mesh çakarsın misss.
İlk önce kıl testereyle ön kapağı çerçeve haline getireceksin. Sonra bir yerde pleksi kestir ve silikonla falan bir şeyle yapıştır. Hepsi bu. En kolay böyle yapılır.Ben bu kasanın önünü komple cam nasıl yaptırabilirim
Bunu yapan yerler var mı acaba?İlk önce kıl testereyle ön kapağı çerçeve haline getireceksin. Sonra bir yerde pleksi kestir ve silikonla falan bir şeyle yapıştır. Hepsi bu. En kolay böyle yapılır.
Pleksi dediğim de şeffaf plastik. Bildiğin cam koyulmaz ağır ve kırılma riski çok fazla. Tehlikeli yani.
Bunu yapan yerler var mı acaba?
Kapattım ya temizledikden sonra ön kapağını açabildim sonunda. Msi b450 a pro max modelinde anakarta kaç adet rgb fan takılıyor bilgin varmı ben 1 tane bulabildimdeValla hocam pc mod işi yapanlar var ama onlar 30-40 bin liralık işlerle uğraşıyorlar ilgilenirler mi bilmem.
Kasanın içini atabilir misiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.