Beyler kusura bakmayın. Sizi dinlemedim ve hatalar üzerine hatalar yaptım. Kız benim Instagram isteklerimin hepsini reddediyordu. ben de xxxxxfan diye bir hesap açtım ve istek yolladım o da kimsin sen falan yazdı. cevap icin biraz daha merak etsin dedim 1 gün sonra atarim dedim. 2 saat sonra WhatsApp'dan mesaj geldi enes senin actigini biliyorum kapat hemen aunu diye kızınca korktum. ben yapmadim diye direttim biraz ertesi gun bir arkadasi hesap calma islerinde uzmanmis ve benim telimi buldu o hesap ustunden ve bana mesajlar yagdirdi o. Ben de bir şey yazamadim kapattim hesabı. Bir de o kadar şey söyledin tarzında bir suru mesaj ardindan ben de Instagram'dan su mesajı attım.
Xxxxxx öncelikle bana kızgın olduğunu biliyorum ve tekrar tekrar özür diliyorum, yaptığım şeyin amacı Instagram birkaç kızın storysinde buna benzer şeyler gördüm. oha benim adıma fan hesabı acılmıs tarzında ben de öylesine yapmak istedim zaten sen bir şey sorunca direkt cevaplayacaktım. Ama sen bana WhatsApp uzerinden sinirli bir sekilde mesaj atinca kısaca korktum diyebilirim. O yuzden soylememe tarafını seçtim ve zaten sonrasini biliyorsun. Tekrar tekrar özür dilerim bir daha yasanamaz affetsende etmesende bir şey değişmeyecek zaten iyi günler dilerim
Imla hataları affola
ve bu defteri kapattım bu kadardı