Takıldığınız konunun bu olduğuna inanmıyorum.
Boğulmak ölmek. Nefessiz kalan kişi de ölmüştür. O da ölmek.3 kere öldüm mü dedim? 2 kere boğdu 1 kere nefessiz bıraktı dedim. Görevliler hemen müdahale ediyordu ve zaten beni tanıyanlar vardı.
Burası daha komik15 dakikadır aralıksız gülüyorum.
Hocam bunu kendiniz yaptıysanız tebrik ediyorum ve evet bunu yazmalısın.Kızın defterini aç ve şu akrostişi yaz:
Balina hacmindesin, sıraya sığmıyorsun.
Tank gibisin, manzaramı kapatıyorsun.
Senin müzik zevkine osurayım, kulağımı paslandırıyorsun.
Katılıyorum hocam, sinirim bozuldu.@Batman_Dark_Knight Kaçıncı sınıfsınız?Burası daha komik15 dakikadır aralıksız gülüyorum.
Şimdi hazırladım hemen hocam, beğendiniz mi?Hocam bunu kendiniz yaptıysanız tebrik ediyorum ve evet bunu yazmalısın.
Şu an yaşadığıma göre "boğmaya çalıştı ve az kalsın başarıyordu" demeye çalıştığımı anlamanız lazım. Sonrasında ise başka bir şekilde nefessiz bıraktı. Bunda anlaşılmayacak ne var? Ayrıca hepimiz en az 1 kere nefes alamamışızdır anlık olarak. Örneğin yemek yerken. Ama yaşıyoruz?Boğulmak ölmek. Nefessiz kalan kişi de ölmüştür. O da ölmek.
Sanıyorum ki eğitim basamaklarında daha bunları idrak edebilecek eğitimin verildiği basamağa gelememişsiniz. Ben öğretmeye çalışayım. Kullandığımız kelimelerin anlamları vardır. Canımız sıkılınca istediğimiz kelimeye farklı anlam yüklemeyiz.
Katılıyorum hocam, sinirim bozuldu.@batman_dark_knight kaçıncı sınıfsınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.