Bu millet iflah olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
1 soru ever

O ağzına önce sahip çık belli seviye bir tartışma kültürü edin öyle gel buraya.
Yobaz bir insana ne şekilde anlatabilirim ki ? Ülkeme nefret eyleminde bulunuyorsun. Sen kimsin :) Sen kimsin ki bunu söyleyebilcek güçtesin ki. Yazık sana.

Resmi bilgidir; gençlerin yüksek çoğunluğu yurt dışında eğitim görmek ve iş yapmak istiyor. Ben bu ülkeyi asla sevmedim asla da sevmeyeceğim zaten. Hatta hayalimde İngiltere ve Güney Kore'ye gitmek var Güney Kore nedenini sormayın bile 😁
Atatürkün T.C'sini sevmiyorsan burda durma zaten.Evet Türkiye kötü durumda ekonomik siyasi vb. ama illa ki bir gün düzelecek.Buna inanıyorum.En azından inanmak istiyorum...

Not:Gıdecek parayı bulsan ancak bir ihtimal gidebilirsin.O da çok zor.

Seçimi bekliyoruz dostum ne yapalım her gün gelen zamlar yüzünden kafamızın içini mi şişirelim, gitmek istiyorsan git.

Türk milleti zekiydi.
Mustafa Kemal.

Yobaz bir insana ne şekilde anlatabilirim ki ? Ülkeme nefret eyleminde bulunuyorsun. Sen kimsin :) Sen kimsin ki bunu söyleyebilcek güçtesin ki. Yazık sana.
Hahha diyorum daha okuduğunu anlamamış. Insanların ne tür şartlarda yaşadığını bilmeden ama sen zor gelemiyorsun demek bence yobazlık olan kısmı bu. Ben bu ülkenin bir vatandaşıyım ve yanılmıyorsam fikrimi beyan etme gibi bir hakkım var.

Farklı yollar varken köpek gibi vatanı satıp iltica diye ağlanıyorsun. Bilmiyorum insan gitmek isteyebilir.

Rahat yaşamak istemek, vatan satmak mı oluyor? Söylesene uğruna kaç şehit verilmiş vatanım ne hale gelmiş, ne hale getirmişler.
Vatan sırf vatan olsun diye mi var yoksa içindeki insanlar daha rahat yaşasın diye mi var? Ülkemden nefret etmiyorum ama pek sevilebilecek tarafı kalmadı sanki.

Bu ülkeden bir halt olmaz imkanı olan gitsin bu ülkeden.
Bende vatan sevgisi felan kalmadı kendi ülkemden nefret ettirdiler.

Hahha diyorum daha okuduğunu anlamamış. Insanların ne tür şartlarda yaşadığını bilmeden ama sen zor gelemiyorsun demek bence yobazlık olan kısmı bu. Ben bu ülkenin bir vatandaşıyım ve yanılmıyorsam fikrimi beyan etme gibi bir hakkım var.
Vatandaş kelimesi biraz saçma değil mi sence de ? En azından vatanından nefret eden bir kişi vatanından tarafta mı oluyor :) Sen insanların ne tür sartlarda yaşadığını bildiğin için mi kaçıyorsun 😂 Bak kardeş. Yurt dışı bizimde hayalimiz var bizde istiyoruz. Ama sen diyorsun ki vatanımdan nefret ediyorum yok öyle yok şöyle.
Rahat yaşamak istemek, vatan satmak mı oluyor? Söylesene uğruna kaç şehit verilmiş vatanım ne hale gelmiş, ne hale getirmişler.
Vatan sırf vatan olsun diye mi var yoksa içindeki insanlar daha rahat yaşasın diye mi var? Ülkemden nefret etmiyorum ama pek sevilebilecek tarafı kalmadı sanki.
Bu adamda bana demiş ki yaşamak istemek rahat falan fiso. Adam ülkeden nefret edip iltica ile gitmek istiyor aloo 😂 Bende istiyorum gitmek. Bende yurt dışına çıkmak. Ama böyle değil. Böyle asla değil.

Denemedim demem
Vatandaş kelimesi biraz saçma değil mi sence de ? En azından vatanından nefret eden bir kişi vatanından tarafta mı oluyor :) Sen insanların ne tür sartlarda yaşadığını bildiğin için mi kaçıyorsun 😂 Bak kardeş. Yurt dışı bizimde hayalimiz var bizde istiyoruz. Ama sen diyorsun ki vatanımdan nefret ediyorum yok öyle yok şöyle.

Bu adamda bana demiş ki yaşamak istemek rahat falan fiso. Adam ülkeden nefret edip iltica ile gitmek istiyor aloo 😂 Bende istiyorum gitmek. Bende yurt dışına çıkmak. Ama böyle değil. Böyle asla değil.
Büyük bir ihtimalle şizofren değilsen orda Türkiye'den nefret ediyorum diye bir sözcük söylemedim bu kadar ağrına giden ne?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı