wera
Hectopat
Sattığım için kızmazlar parayı elimden alırlar kardeşlerime bölüştürürler.Satmadan önce düşünecektin bunları.
Sattığım için kızmazlar parayı elimden alırlar kardeşlerime bölüştürürler.Satmadan önce düşünecektin bunları.
Yapılabilecek en doğru şey de bu bence.Hocam sen o parayı karta atmaya bak. Eğer ailen fiziksel şiddet uygulamiyorsa rahatsın iki lafla kurtulur parana bakarsın. Ancak ailenin durumu kötüyse onlara vermeyi de bir düşün bence. Ev idaresi bu dönemde çok zor. Savurgan olmaya gerek yok. Öbür türlü takma bile.
Sattığım için kızmazlar parayı elimden alırlar kardeşlerime bölüştürürler.
Kaç kardeşiniz vardı hocam?Sattığım için kızmazlar parayı elimden alırlar kardeşlerime bölüştürürler.
Telefonu bırakamıyorum evde geziyorum uyur gezer gibi ciddiyim.
Hemen deniyorum gözlerim kıpkırmızı şuan.Hocam 2 sene bende işe yarayan bir taktik vereyim. Telefonu farklı bir odaya koy ve kapat. Evde kullanılmış limon varsa ufak bir dilim kes. Yatağının yanındaki sehpaya koy. Ardından 7 saniye sayarak derin nefesler al ve 4 saniyede ver. Limon kokusuna odaklan. 10 dakika içinde prensesler gibi uyuyacaksın![]()
Hocam sen o parayı karta atmaya bak. Eğer ailen fiziksel şiddet uygulamiyorsa rahatsın iki lafla kurtulur parana bakarsın. Ancak ailenin durumu kötüyse onlara vermeyi de bir düşün bence. Ev idaresi bu dönemde çok zor. Savurgan olmaya gerek yok. Öbür türlü takma bile.
Benle 3Kaç kardeşiniz vardı hocam?
Bu saatte neden uyumadın? Sizi uyutmayan şey nedir, gelin biraz konuşalım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.