Bu saatte neden uyumadın?

Ben üzülmem de aileme biraz yazık olur. 10k falan ödediler. Çok boşa çıkarmak istemiyorum.
Anlıyorum da her şey de ortada. Sen gene elinden gelenin en iyisini yapmaya çalış. Bir de YKS sınav başvuruları açıldı, birkaç şey değişti. Artık parayı veren herkes üniversite okuyacak.
 
@Taptic, kolay gelsin.
@507053 2 bin TL bulur gibime geliyor.

2 bin TL gelse yine iyi hocam. Geçen bizim öğretmen arkadaşa 3 bin gelmiş. Gerçekten fakirlestigimi hissediyorum bir de ben buraya ilk katıldığımda aile ve çocuk istiyorum diyordum şimdi ise Allah'a iyi ki ailem ve çocuğum yok diye şükür ediyorum. Maalesef cennet vatanımızda yaşam çok zor. İnsanların hepsi yancı çoğu kişi ülkenin geleceğini değil tuttukları partinin geleceğini düşünüyor. Yazık, çok yazık. Sanki evde pavyon açtık 2bin ve 3 bin ne Allah aşkına.
 
Merhabalar hocam. Öncelikle PP yakışmış.
Yarın sabah dershane var 8.30. Ve sınıf değişme sınavı var. Bu sınavda iyi puan almam lazım. Eğer iyi puan alırsam sınıf çıkabiliyorum. Bütün arkadaşlar o sınıfta.
Kolay gelsin canim, onunde 4 ay gibi bir sure var ve emin ol cok sey degisecek. 370 almistim Aralik ayinda sonra Mart gibi biraz kendime onem verip verimli (burayi birazdan acacagim) calismaya baslayinca artisa ben de inanamadim, isin sirri Doping Hafiza(!)'dan falan gecmiyor. Verimli olmasi icin her deneme sonrasi tum hatalarinin cozumlerini ogrenip kapatip cozmen gerek soruyu, boyle boyle sorulari hatirlamaya baslayacaksin. Sinavda birkac terslik olmasa %2 olurdu denemelere bakarsak ama maalesef biraz Fen yuzunden %3,08 yaptim 2021'de.
 

Geri
Yukarı