Bu sene Süper Lig şampiyonu kim olur?

Ligden en erken kopacak olan takım Beşiktaş.
Şundan sonra okumayı bıraktım. Tamam Galatasaraylı arkadaş.

Daha geçenlerde Galatasaray'ın buz gibi golü "faul" bahanesi ile iptal edilmemiş miydi ya? 🤔
Gayet açık bir faul ile demek istedin sanırım. Torreira sürekli birilerinin ayağına bastığı için ayak kırmıyorsa faul olmuyor size göre herhalde.

Gayet açık bir faul ile demek istedin sanırım. Torreira sürekli birilerinin ayağına bastığı için ayak kırmıyorsa faul olmuyor size göre herhalde.
Yo, hayır. Faul bahanesi dedim. Yazdığımı doğru oku. Tertemiz pozisyon, faulle maulle alakası yok. Sen her topa müdahale eden oyuncuya faul yaptı diyorsan o senin bileceğin iş. Bilgisizliğini bu işe karıştırma. O pozisyona faul diyen varsa onlarda senin gibi Galatasaray düşmanları.

Bak bakalım burada nerede senin tabirinle "faul" var? Hatta aksine, rakip oyuncunun faulü var.
1724688913747.png

Yo, hayır. Faul bahanesi dedim. Yazdığımı doğru oku. Tertemiz pozisyon, faulle maulle alakası yok. Sen her topa müdahale eden oyuncuya faul yaptı diyorsan o senin bileceğin iş. Bilgisizliğini bu işe karıştırma. O pozisyona faul diyen varsa onlarda senin gibi Galatasaray düşmanları.

Bak bakalım burada nerede senin tabirinle "faul" var? Hatta aksine, rakip oyuncunun faulü var.
Eki Görüntüle 2294858
Galatasaray düşmanı olsam sezon başından beri 50 tane hata olduğunu düşündüğüm şey bulur yollardım sana. Ben faule faul, olmayana değil derim. Bu yüzden de önceki mesajda daha hakem hatası olmadı dedim zaten. Ha ayrıca Galatasaray düşmanı olanların da kendine göre gayet haklı sebepleri var, orası ayrı konu.

Çok açık bir şekilde izledik. Torreira ayağına topa doğru uzatırken, arkadan rakip futbolcu Torreira'nın ayağına vuruyor topa vuramıyor. Sonra hakem cezayı bize kesiyor.

Galatasaray düşmanı olsam sezon başından beri 50 tane hata olduğunu düşündüğüm şey bulur yollardım sana. Ben faule faul, olmayana değil derim. Bu yüzden de önceki mesajda daha hakem hatası olmadı dedim zaten. Ha ayrıca Galatasaray düşmanı olanların da kendine göre gayet haklı sebepleri var, orası ayrı konu.

E bu dediğine göre o zaman BJK düşmanlarının da, FB düşmanlarının da, X spor düşmanlarının da kendine göre haklı sebepleri var. Ne oldu şimdi ?

E bu dediğine göre o zaman BJK düşmanlarının da FB düşmanların da X spor düşmanlarının da kendine göre haklı sebepleri var. Ne oldu şimdi ?
O takımların gördüğü en iyi forvetlerinden birisi fetö üyesi değil. Veya aynı grubun lideri konuşmalarında o 2 takımdan da bahsetmiyor. Her şeyi geçtim, o 2 kulübün de şaibeli olduğu bariz ortada olan şampiyonlukları yok. Ama konumuz bu değil zaten. Gol iptali doğrudur, Galatasaray düşmanı da değilim. Bu kadar basit.

Git şikayet et. Bu takımın şampiyonlukları şaibeli de. Hakkını ara.

Yok öyle kuru kuru sallayıp, koskoca 100 yıllık kulüpleri zan altında bırakmak.

Şundan sonra okumayı bıraktım. Tamam Galatasaraylı arkadaş.
Gayet kabul edilebilir sebepler sunmuştum oysa, okumadığın için duvarları yumrukluyorum üzüntüden. Bu arada fanatiklik zor, Allah yardımcın olsun. Bir gün futbolun ve futbol takımlarının 90 dakikalık bir oyundan ibaret olduklarını anlayacak kapasiteye sahip olursun umarım.

Gayet kabul edilebilir sebepler sunmuştum oysa, okumadığın için duvarları yumrukluyorum üzüntüden. Bu arada fanatiklik zor, Allah yardımcın olsun. Bir gün futbolun ve futbol takımlarının 90 dakikalık bir oyundan ibaret olduklarını anlayacak kapasiteye sahip olursun umarım.
Bu mesajımdan fanatik olduğumu nasıl çıkarabildin merakla cevabını bekliyorum. Ve hayır, gayet kabul edilebilir sebepler sunmamışsın. Bir gün yaptığın varsayımla uzaktan yakından alakası olmayan bir metinden o varsayımı çıkartıp karşındakini aşağılamaya çalışmaman gerektiğini anlayacak kapasiteye sahip olursun umarım.

Galatasaray düşmanı olsam sezon başından beri 50 tane hata olduğunu düşündüğüm şey bulur yollardım sana
Eh zaten söyledin kendin de? Buz gibi golümüze verilen yanlış kararı destekleyip, hakem hatası yok diyorsun. Galatasaray düşmanı olduğun belli.

Ha ayrıca Galatasaray düşmanı olanların da kendine göre gayet haklı sebepleri var, orası ayrı konu.
Hayır, haklı maklı sebepleri yok. Haklı sebeplerinin olması için, Galatasaraylı yöneticinin rakip camianın baş yöneticilerinden birinin hayatını tehdit etmesi gerekir, boş stada girip ekmek peşinde koşan stat görevlilerine zulüm yapmaları gerekir. Ve daha aklıma gelmeyen bir sürü çirkeflik, magandalık yaparlarsa haklı sebepleri olur. Sportmenlik çizgisinden çıkmayan bir kulübe hiç kimsenin düşman olmaya hakkı yoktur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı