Bu tür videolar ile yeni bir dile başlamak mantıklı mı?

720718

Centipat
Merhaba, son günlerde YouTube'da 1 saatte, 2 saatte şu yazılım dilini öğren filan diye videolar görüyorum. Bu tür videolar ile yazılımı öğrenmek mümkün mü?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, son günlerde YouTube'da 1 saatte, 2 saatte şu yazılım dilini öğren filan diye videolar görüyorum. Bu tür videolar ile yazılımı öğrenmek mümkün mü?

Değil İçişleri Bakanlığı ile yürütülen BTK AKADEMİ projesine bakabilirsin tamami ile online olarak istediğin dilde ders alıp sonrasında bu dillerden sertifika alabilirsin ilgili link : Akademi

Değil İçişleri Bakanlığı ile yürütülen BTK AKADEMİ projesine bakabilirsin tamami ile online olarak istediğin dilde ders alıp sonrasında bu dillerden sertifika alabilirsin ilgili link : Akademi
BTK akademiyi çok sevmiyorum. Üyelik sıkıntısı oluşmuştu kayıtım var gösteriyor ama yok. Onun için bugün içerisinde arayıp üyeliğimi açtıracağım.

Hocalarım ben bu C dilini dinlesem kendime bir şeyler katar mıyım? En azından C yi yeteri kadar öğrenmiş olabilir miyim? Zaten Python biliyorum algoritmaya hakimim.

Belki mümkündür ama ben BTK Akademi'yi daha başarılı buluyorum.
6 GB hediye var.
Ve faydali.

Bunları izlemek saçma. İnsanları kandırıyorlar C'de sadece basit, temel şeyler anlatılmış yani asdece anlatılmış mantığı yok. Sana videoda ne yazman gerektiğini söylemiş üstün körü bir şekilde.

Hocalarım ben bu C dilini dinlesem kendime bir şeyler katar mıyım? En azından C'yi yeteri kadar öğrenmiş olabilir miyim?

Temel keywordları öğrenirsin. İleri konularda zaten Türkçe video yok diye biliyorum.

BTK Akademi'yi tek bir kelime ile özetleyecek olursak "Çöp" diyebiliriz sanırım.

Eğer amacınız C diline başlamaksa;
Kursunu şiddetle tavsiye ederim.

BTK Akademi'yi çok sevmiyorum. Üyelik sıkıntısı oluşmuştu kayıtım var gösteriyor ama yok. Onun için bugün içerisinde arayıp üyeliğimi açtıracağım.

Hocalarım ben bu C dilini dinlesem kendime bir şeyler katar mıyım? En azından C'yi yeteri kadar öğrenmiş olabilir miyim? Zaten Python biliyorum algoritmaya hakimim.

e-Devlet gerektiriyor sende e-Devlet var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı