Bu ülkede çıldırmamak elde değil

Ceza yiyeceksem umurumda değil. Ülkedeki o***** ç******** bunlar. Bu mesajımı kopyalayıp atın onlara. Okul hayatı o kadar kötü ki nereden başlasam? Mafyası ile mi? Kekosu ile mi? Sigara içip havalı olmaya çalışan ile mi? 2 dakika Kadıköy'e gittikten sonra kendini "rapci" tayfadan sanan mı? Ver Allahım ver. Kıyamet kopsa keşke diyorum bazen...

Haklısınız ama bir şey daha fark ettim bu insanlar ne öğretmenlerin nede yetişkinlerin yanında böyle değiller ama dediğiniz gibi sınıftan hoca çıktıktan sonra sınıfta ya bağıra çağıra küfür ediyorlar kızlarda erkeklerde yada polat alemdar gibi dolaşmaya başlıyorlar ya benim 6.sınıftan beri sigara içen 6-7 tane tanıdığım var

Cahil topluluğu. Okulda arkadaş yapmak çoğunlukla son seçenek olmalı. Gerekirse yapmayın. Gidin okulunuza gelin.

Ya bir de bir şey daha söyleyeceğim benim Almanya'da dayımlar var onların çocuğu orada okuyor onlarda hiç böyle şeyler olmuyormuş anlamıyorum biz bu dünyanın üvey çocuğu muyuz ya.

Bende 17 yaşındayım. Matematik gibi bence önemli olan bir derste masturbasyon yapan, bayan hocaysa biyerini çekip montaj yapan, Ders'te biyerini tutamayıp gaz çıkartan ve bunu komik sanan, derste hoca ufak bir yanlışlık yaptığında yuhh şeklinde bağaran, hoca kalem istediğinde silinmeyen kalem veren. Tahtadan +18 şeyler açan, hocanın yüzüne söyleyemeyeceği şeyleri derste arkasından söyleyen, ve daha nice insan gördüm. İmam hatip lisesi olmasına rağmen bir de. İmam hatipler daha kötüde normal okullardan neyse. Böyle kişilerle aynı sınıftaysan tek yapacağın şey ne biliyor musun? Söyleyeyim açık bir haldeyse hiçbir şey. Çünkü bir şey yaptığın zaman senle uraşmaları daha da artıyor. Ondan gizliden şikayet edeceksin. O kadar kişi şikayet ettim ki gizliden. Birkaç kişi müdürden okkalı tokat yedi. Düzeldiler mi? Hayır ama benim içim rahatladı.

Son düzenleme:

Yani benim yaşadıklarımın aynısı aynı hayatı yaşıyoruz. Resmen ağlanacak halimize gülüyoruz.

Bir alışamadım 17 yazmaya 2 gün önce 17'ye giriş yaptım. Neyse.

Yani benim yaşadıklarımın aynısı aynı hayatı yaşıyoruz. Resmen ağlanacak halimize gülüyoruz.

Hocam sizin ağlamanız bir şey'i değiştirmez. Ama işte böyle eylemleri yapanları ağlatcak adam edecek kişiler olursa değişir. Disiplinli bir hocayı hep severim. Disiplinden kastım ağlatmak falan değil gerekeni yapmak kuralları uyulması.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…