Epic Games Bu yıl düzgün oyun verilmemesi hakkında

Dostlar evet haklısınız bedava oyun veriyor olabilirler ama oyunlar oynanabilecek gibi oyunlar değil ne sarıyor ne de başka bir şey saçma sapan 2D oyunlar, örnek veriyorum beam.ng veya bir çok kaliteli ucuz ve yeni oyunlar var yeni olmasa bile bence ucuz, hikayesi vesaire saran eski oyunlardan bir kaçını bile getirmeleri daha mantıklı olurdu.
@Otomatik Mandalina
@şifre20
@Adrastos
@EfeOzcann
Beam.ng henüz erken erişimde yani onu asla vermezler ama dediğim gibi sabırlı olmak gerekir yani verilen oyunu beğenmediysen kütüphanene eklemek zorunda değilsin bile.

Spider-Man 1 Türkçe alt yazı desteği yok. Yanlış değilsem Epic gamestede yama yapmak zor oluyordu.
Geçen sene sorunsuz bir şekilde yapmıştım.

Hiç bedava oyun vermeseler ve indirim falan yapmasalar siz bu platformun kullanılacağını mı sanıyorsunuz? Epic'in bedava oyun vermesi onların mecbur olduğu bir şey, e haliyle düzgün oyunlar gelmeyince insanlar sinirleniyor. Epic'in Steam'den farkı da bu zaten, yoksa hiç kimse Epic'i kullanmaz.
Epic sadece bedava oyun vermiyor Steam dolar kuruyla çalışırken kendileri halen TL'de bu bile yeterli bence.

Hiç bedava oyun vermeseler ve indirim falan yapmasalar siz bu platformun kullanılacağını mı sanıyorsunuz? Epic'in bedava oyun vermesi onların mecbur olduğu bir şey, e haliyle düzgün oyunlar gelmeyince insanlar sinirleniyor. Epic'in Steam'den farkı da bu zaten, yoksa hiç kimse Epic'i kullanmaz.

Avrupa ve Amerika'da fiyatlar Steam ile aynı zaten hocam. Sadece alım gücü düşük (fakir) ülkelerdeki insanlar için daha uygun fiyat sunuyor Epic Games.

Epic sadece bedava oyun vermiyor Steam dolar kuruyla çalışırken kendileri halen TL'de bu bile yeterli bence.
Onu da söyledim zaten, indirim vs. derken onu kastetmiştim.
Ayrıyeten, haklısınız. Ancak insanlar Epic'i kullanmalarının 2 sebebi var. İlki bu ücretsiz hediyeler diğeri ise dediğiniz kur farkı. Lakin benim gördüğüm kadarıyla herkes her ay oyun almıyorlar, ya da AAA oyunları çok fazla almıyorlar. Malum ülkemizde oyun sektörü pek gelişmiş değil ve alım gücü düşük. Bu sebeple insanlar kur farkındansa hediye verilen oyunları daha çok önemsiyor.
İşte bu yüzden Epic'in indirimlere verdiği önem kadar ücretsiz verdiği oyunlar içinde aynı önemi vermesi lazım.
Ha bu dediklerim bizim ülkemiz için geçerli, dış ülkelerde alım gücü daha yüksek olduğu için ücretsiz verilen oyunlar insanların gündemi olmuyor.

Bedava veriyorlar zaten, sanki parayla bir hizmet alıyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Beğenmiyorsan da alma. Bir tıkla alıyorsun zaten. Hadi saatlerini falan harcayıp alıyorsun diyelim, o da yok. Tek tıkla ya alıyorsun ya da almıyorsun.

Oyunları sadece GTA kalibresindeki oyunlardan ibaret sanan insanlardan baygınlık geldi bana gerçekten.

Son düzenleme:
Buradaki kriter hâla daha TL kullanması mı yoksa uygun fiyatlı olması mı?

Bedava veriyorlar zaten, sanki parayla bir hizmet alıyormuşsunuz gibi yorum yapıyorsunuz. Beğenmiyorsan da alma. Bir tıkla alıyorsun zaten. Hadi saatlerini falan harcayıp alıyorsun diyelim, o da yok. Tek tıkla ya alıyorsun ya da almıyorsun.
Siz, size atıyorum çekiliş ile gelen bir araba bozuk olsa şikayet etmez misiniz? Merak ettim.

Yorumun konumuzla alakası.
Bana yazdığınızı varsayarak cevap veriyorum ki yazmasanız bile vermek istedim. Tek bildiği oyun GTA olan birisine göre Epic'te dağıtılan oyunlar nasıldır sizce? Kötüdür, değil mi?

Ama benim gibi mesela arkadaşlarıyla yıllardır co-op oyun oynayan biri için ve bu türdeki çoğu oyunu bilen biri için Return to Moria iyi gelir. Çünkü türü biliyoruz ve bu türdeki oyunların kalitesini de biliyoruz. Türündeki oyunlara göre ve survival co-op oyunu olarak alanında gayet başarılı.

Veya son dağıtılan Wizard of Legend oyunu, yine türünde başarılı bir oyun. Piksel grafikli ve aksiyon roguelike bu oyun. Mesela sadece GTA kalibresinde oyun oynayan birisi bu oyuna ne gözle bakar sizce? Hatta türüne bile bakmayıp indie oyun olduğu için kafadan eler insanlar.

1734890367045.png

RDR2, GTA 5 vermezseler zaten direkt her oyun kötü milletimiz böyle maalesef illaki 2-3 tane AAA oyun verecektir biraz sabır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı