Pixel_less
Kilopat
Hocam hani ara ara oynayın diyemeyeceğim yasak varmış. Diyebileceğim tek şey konuşmaya çalışın. Hani bana göre aşırı saçma bir kısıtlama.Senenin başında bütün ekipmanlarim kötüydü. eski PC'den kat kat iyi PC topladım her şey oyuncu ekipmanı oyuncu ekipmanları ile çalışmak çok koyuyor bana kendimi nasıl motive edeceğim.
Şahsen ben de 8'e geçtim bu sene. 7. sınıfta okulumdaki çoğu kişi dershaneye gidip 5-6 saat ders çalışarak 450 civarı puan alıyorlardı, ben ise günlük 30 ile 1 saat arasında (bazen 1 buçuk saat) dershaneye gitmeden ders çalışarak denemelere göre 7. sınıfta 2 tane 500 ve diğer tüm denemelerde de hep 420 üstü puan alarak deneme bitirdim. Birisinde arkamdaki en iyi rakibime 10, diğerinde 50 puan fark koydum (zor olan denemede). Bunun tek sebebi ise dersi derste dinlememdi. Anlayarak ve zevk alarak dinledim derslerimi. Günde de en az 3-4 saat bilgisayar oynuyordum...
Ailenize yukarıdaki durumu anlatmaya çalışın. Önemli olan kısıtlama değil. Önemli olan sizin anlayabilmeniz. Dersi derste dinleyin, ilk birkaç denemede gerçekten güzel puanlar alın ve ailenize gösterin. Net değil ama bence durumu anlarlar.