Bugün Doğum Günüm Klavye mi, Windows mu ?

Merhaba. Windows konusunda tavsiye veremeyeceğim. İndirip kurmak veya satın almak size kalmış.
Ancak seçtiğiniz klavyeyi tavsiye etmem. Paranıza yazık. O klavyeyi görünüşüne göre mi seçtiniz yoksa teknik özelliklerine, kullanıcı yorumlarına da baktınız mı?
Önerebileceğim klavyeler;
LOGITECH 920-002735 K200 USB KABLOLU MULTIMEDIA KLAVYE - Teknosa - Vatanda yok, teknosa linkini verdim. Eğer tuş sesi sizi rahatsız etmezse oyun ve internet için sizi fazlasıyla memnun eder. Her türlü şiddete son derece dayanıklıdır. :)
A4 Tech X7-G800V Kablolu Gamer Klavye Usb - Vatan Bilgisayar
http://www.vatanbilgisayar.com/g103-gaming-keyboard---tr-layout.html#genel-bakis

Merhaba. Windows konusunda tavsiye veremeyeceğim. İndirip kurmak veya satın almak size kalmış.
Ancak seçtiğiniz klavyeyi tavsiye etmem. Paranıza yazık. O klavyeyi görünüşüne göre mi seçtiniz yoksa teknik özelliklerine, kullanıcı yorumlarına da baktınız mı?
Önerebileceğim klavyeler;
LOGITECH 920-002735 K200 USB KABLOLU MULTIMEDIA KLAVYE - Teknosa - Vatanda yok, teknosa linkini verdim. Eğer tuş sesi sizi rahatsız etmezse oyun ve internet için sizi fazlasıyla memnun eder. Her türlü şiddete son derece dayanıklıdır. :)
A4 Tech X7-G800V Kablolu Gamer Klavye Usb - Vatan Bilgisayar
Logitech G103 Gaming Keyboard - Tr Layout - Vatan Bilgisayar
Merhaba su anda tum gamerlar'da bu klavye bulunuyor.
Elim terliyor ve fan bulunması benim için dez avantaj.
USB+IŞIK+Fan benim için herşey demek :)

KPzVY7.png

Sistem o_O

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı