Bugün Doğum Günüm Klavye mi, Windows mu ?

Profesyonel CS 1.6 oyuncuları da oyunu 640x480 çözünürlükte oynuyor ancak biz 2-3-4bin liraya i5 veya i7 sistem alıp CS 1.6'yı veya CS:GO'yu veya başka online fps oyunlarını onların oynadığı çözünürlük ve ayarlarda oynamıyoruz değil mi? :)
Gamerları geçin hocam. Siz hangi klavyeyle rahat edebileceksiniz ona bakın. İnsanlar ya özendikleri için alıyorlar ya topluluk psikolojisiyle alıyorlar tüm pro gamerlarda bunlardan var diye.
http://cdn2.hizlial.com/TrendResim/15/4929/15.490.4929.000201t4.jpg
Greenlife 13 Ledli Usb Işıklı Masa Lambası Fanlı | hızlıal.com
Yukarıdaki resimde yer alan fanlı Greenlife lambadan bende mevcut. Ayrıca tavsiye ettiğim 3 klavye de bende mevcut.
Usb ile bilgisayara bağlıyorum. Bildiğin vantilatör gibi serinletiyor. İster terleyen ellerine çevir ister yüzüne çevir. 13 ledli lambası da son derece tatmin edici. Fanın üzerindeki ledler ise 64 farklı desende ışık gösterisi yapıyor. Gözleriniz bayram edecek. :D
Eğer seçtiğin klavyeyi almak istiyorsan tabiki alabilirsin. Para senin ve kullanacak olan da sensin ama ben daha uygun bir bütçe ile daha uygun bir klavye alman için tavsiye yaptım. Vatanda olmayan daha güzel klavyeler de var. Onlara da bakabilirsin. Benim şahsi fikrim o klavyeye o kadar para verilmez.
Logitech G103 + bu lambayı (kargosuyla birlikte) toplam 90TL gibi bir fiyata alabilirsin. Kalan 81 TL ile de gezer, tozar, yer, içersin. :D

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı