Willem Flakkomenstein
Centipat
Oracle Linux deneyeceğim.
Siz sanırım Fedora kullanıyorsunuz. Bende beğendim. Snap ve Flatpak hariç sanırım kendi RPM deposu var. Bu depo snap gibi kullanışlı mıdır?
OpenSuse Leap, Redhat Enterprise Linux, Debian Stable, Slackware, Gentoo, CentOS, Void Linux.Arkadaşlar mümkünse Ubuntu/Debian tabanlı dağıtımlar olmayan önerilerinizi bekliyorum.
RHEL'i çok merak ediyorum lakin ücretli. Ücretsiz olanı Oracle Linux imiş.OpenSuse Leap, Redhat Enterprise Linux, Debian Stable, Slackware, Gentoo, CentOS, Void Linux.
Ücretsizi Fedora değil mi?RHEL'i çok merak ediyorum lakin ücretli. Ücretsiz olanı Oracle Linux imiş.
O'da var da Resmi Oracle olarak yani.Ücretsizi Fedora değil mi?
Hayır, Fedora RHEL'de kullanılan paketleri test etmek için geliştirilmiş bir dağıtım. Paketler genelde güncel ve unstable.Ücretsizi Fedora değil mi?
CentOS ücretsizi.RHEL'i çok merak ediyorum lakin ücretli. Ücretsiz olanı Oracle Linux imiş.
Oracle tarafından paketlenip serbestçe dağıtılan bir Linux dağıtımıdır. Red Hat markasının yerine Oracle'ın yerine Red Hat Enterprise Linux kaynak kodundan derlenmiştir.O'da var da Resmi Oracle olarak yani.
Aynı repoyu da kullanıyormuymuş?Oracle tarafından paketlenip serbestçe dağıtılan bir Linux dağıtımıdır. Red Hat markasının yerine Oracle'ın yerine Red Hat Enterprise Linux kaynak kodundan derlenmiştir.
Kaynak : Vikipedi
O kısmına bakmadım.Aynı repoyu da kullanıyormuymuş?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.