Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim yaşım yetmiyor. Annem Kemal Kılıçdaroğlu'na verecek. Oy kullanma yaşımsa yetseydi ben de öyle yapardım. Hayırlısı olsun. Ben de heyecanlıyım bugün.

Hocam CHP'yi bilmiyoruz. Yıllardır hiç hükümete gelmedi, AK partide kötü. Ben ikisine de vermek istemiyorum anlayın beni.

Oy kullanmaya gitmez isem her parti için yaklaşık yüzde 0.000001 başarı artışı olur.
Chp bunca sene ülkeyi yönetti. Ecevit buna en kral örneklerden. Ve kusura bakmayın fikrinize saygı beklediğinizi gidip evine ekmek götüremediğinden intihar eden babalara , depremde bir hiç uğruna ölen insanlara , öksüz kalan çocuklara veya evladını kaybeden ailelere söyleyin. Hepsi eğer akılları başındaysa suratınıza küfür etmemek için dişlerini sıkar. Bu adamları yollamak zorundayız. Aynısı başınıza gelse hükümet istifa diye sürünüyor olacaktınız. Biraz empati yapın lütfen.

Hayır 1.0000.000 kişi nüfuslu bir ülkede 1 kişi oy kullanmazsa 999.999 kişi oy kullanır.
Mesela böyle bir senerayoda ben oy kullanmazsam her parti için milyonda bir başarı artışı olur.

Gerçek senaryoda hiç ama hiç etkim olmaz.

Sizin gibi düşünen arkadaşları şeçmen olarak sandıklara çağırıyoruz işte hocam. Yaklaşık %5'lik kısım sandığa gitmiyor bu da gerçekten etkiliyor seçimi. Bu seçim daha da artabilir deprem sebebi ile.

Hayır değil. Sadece oy kullanan sayısı azalacak o kadar. Bu da her parti için yüzde 0.00000001 başarı artışı olacak.
Evet, öyle. Kemal Kılıçdaroğlu'na yaramayan her şey direkt AKP'nin işine geliyor çünkü seçimin ikinci tura kalma ihtimalini arttırıyor. Sinan Oğan'a oy vermek de sandığa gitmemek de. Seçim ikinci tura kalırsa kaybediriz, açık ve net bu. Hâlâ ucu ucuna KK'ye oy veren bir kesim var. Ve ikinci turdan önceki süreçte iktidarın hissettirebileceği herhangi bir güven problemi onların oyunu Erdoğan'a döndürür. Güven probleminden neyi kastettiğimi sen de biliyorsun. En basitinden daha geçenlerde Erzurum mitinginde olanları düşün.
Hocam CHP'yi bilmiyoruz. Yıllardır hiç hükümete gelmedi, AK partide kötü. Ben ikisine de vermek istemiyorum anlayın beni.

Oy kullanmaya gitmez isem her parti için yaklaşık yüzde 0.000001 başarı artışı olur.
Demokratik bir ülkede yaşıyoruz gibi düşünüyorsun ama öyle değil. İki seçeneğin var. Ya bu şekildeki yaşamının daha kötüsünü de yaşamaya razı olacaksın. Ya da değişim için bir şeyler yapacaksın. CHP veya AKP yok, sadece bu ikisi var. Ona göre düşün. Bu seçim artık ölüm kalım meselesi. Bir oy bir oydur.

Sizin gibi düşünen arkadaşları şeçmen olarak sandıklara çağırıyoruz işte hocam. Yaklaşık %5'lik kısım andığa gitmiyor bu da gerçekten etkiliyor seçimi.
Sen kendi tutumların için beni çağırıyorsun, ilgendirmiyor bu beni. Benim tarafım yoktur. Yüzde 5'lik kısımınında seçim hakları vardır.

Hocam CHP'yi bilmiyoruz. Yıllardır hiç hükümete gelmedi, ak partide kötü. Ben ikisine de vermek istemiyorum anlayın beni.

Hocam siz de beni anlayın lütfen. Bu gençler artık rahatça geçinmek istiyor. Yurt dışında okumak yerine ülkesinde kalıp vatanına faydalı olmak istiyor. Allah rızası için oyunuzu kullanın. 1 oy 1 oydur.

Bana bir şey olmaz olarak düşünüyor hocam arkadaş. Ben gelmişim 2O yaşına benim önüm açık hem kendi hem de olacak olan çocuğum için şimdiden değişim istiyorum.

Sen kendi tutumların için beni çağırıyorsun, ilgendirmiyor bu beni. Benim tarafım yoktur. Yüzde 5'lik kısımınında seçim hakları vardır.

Hocam isterseniz AKP verin fakat sandıklara gidelim.

Hayır 1.0000.000 kişi nüfuslu bir ülkede 1 kişi oy kullanmazsa 999.999 kişi oy kullanır.
Mesela böyle bir senerayoda ben oy kullanmazsam her parti için milyonda bir başarı artışı olur.

Gerçek senaryoda hiç ama hiç etkim olmaz.
Merhaba hocam, hiç politika yapmaycağım. Bir parti nasıl iktidara geliyor biliyor musunuz? İnanılmaz bir şekilde sizler, yani abilerim oy verince geliyor. Bir düşünsenize sizin gibi %5-10'luk bir kesim oy kullanmaya gitmiyor. Yani şunu söylüyorum. O oylar bir anda 1 milyon oy olmuyor. Sizin verdiğiniz birer birer oylarla oluyor. Bu sizin demokratik göreviniz, istediğiniz adama gidip oy atabilirsiniz. Yani etkisi olacak.

Hocam siz de beni anlayın lütfen. Bu gençler artık rahatça geçinmek istiyor. Yurt dışında okumak yerine ülkesinde kalıp vatanına faydalı olmak istiyor. Allah rızası için oyunuzu kullanın. 1 oy 1 oydur.
Maalesef, Allah'ın adı benim için çok şey ifade eder ama ben ne idüğü belirsiz kimselere oy veremem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı