Bugün seçim var!

Cumhurbaşkanlığı seçiminde oyunuz kimden yana oldu?

• Recep Tayyip Erdoğan

Oy: 28 13,3%
  • Kemal Kılıçdaroğlu

Oy: 164 78,1%
  • Sinan Oğan

Oy: 18 8,6%

• Oy verenlerin toplamı
    210
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba oy kullanan sayısı azalıyor ve azalma miktarına göre de ters orantı olur tüm partiler için artış miktarı olur.

Matematik biliyorum ben sağ ol ama ne idüğü belirsiz insanlar için diretemezsiniz beni. Ne AKP, ne CHP hiçbirine oy çalışamaz benden. Gitsemde birine yarıyor, gitmesemde. En iyisi kullanmayarak tarafsız kalim.

En kötü başka adaylar düşünün. Dediklerinizin dışındada adayı olan partiler var.

Benim oy vermeye yaşım tutmuyor ancak kolay bir şekilde fikir değiştirtebileceğim herhangi bir ideolojisi, siyasi fikri olmayan, babam kime verirse ona veren (yani AKP) annemi Kılıçdaroğlu'na ikna ettim. Milletvekilini ona bıraktım. Onda herhalde CHP'ye basar.

Değişiklik istemediğinize göre mevcut düzenden memnunsunuz anlaşılan.
Her değişiklik hayırlı olmayada bilir. Geleceği bilemeyiz ama tarafım yoktur ve oy kullanmayacağım.
Bir de Türkiye'de gelecek yönünde hiç bir istatistk ve olasıklar tutmuyor, öyle bir memleket :D.

Allah için 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adama mı oy vereceksiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Varsın getiremesin, benim ülkemin 200'lük banknotu 9 dolar gibi alay konusu olacak derecede değerizleştikten, ben bakkaldan marketten soğanı patatesi alırken bile hesap yaptıktan sonra varsın 2 kelimeyi bir araya getiremeyen adam kazansın. Bu artık ideoloji meselesi değil hocam, bu artık açlık tokluk meselesi, anlatabiliyor muyum?

Merhaba oy kullanmazsam oy kullanan sayısı azalır ve azalma miktarına göre de ters orantı olur tüm partiler için artış miktarı olur.

Matematik biliyorum ben sağ ol ama ne idüğü belirsiz insanlar için diretemezsiniz beni. Ne AKP, ne CHP hiç birine oy çalışamaz benden. Gitsemde birine yarıyor, gitmesemde. En iyisi kullanmayarak tarafsız kalim.
Kalın. Şeriat geldiğinde de işinize bakarsınız. İktidar gitmezse o olacak çünkü. Şuan Akp'nin ittifak yaptığı Hüda Par bunu amaçlıyor. Onu da geçtim Hüda Par direkt işkence ile insan öldürmüş adamlarla iş birliği yapan bir parti. Cidden istediğiniz bu mu? Bakın son kez anlatacağım. Düzgünce. Şuan 21 yıl boyunca ülkeyi soymuş ve kök salmış adamları mı göndermek zor olur? Yoksa yeni gelecek iktidarı mı? Eğer kötü yönetirse 5 sene sonra göndeririz. Mantıklı düşünün lütfen.

Benim oy vermeye yaşım tutmuyor ancak kolay bir şekilde fikir değiştirtebileceğim herhangi bir ideolojisi, siyasi fikri olmayan, babam kime verirse ona veren (yani AKP) annemi kılıçdaroğlu'na ikna ettim. Milletvekilini ona bıraktım. Onda herhalde CHP'ye basar.

Ben bizimkileri ikna edemedim ne yazık ki. Aksine son güne kadar onlar bana baskı yaptılar, hadi baskı demeyelim de rica ettiler. Sağlık olsun hiçbir çıkarları olmadığı halde Recep beyi destekliyor olmaları en azından kendi hür fikirleri olduğu anlamına gelir benim için. Sorunsuz ve belasız bir seçim süreci olur umarım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı