Bir oy bile bu seçim için çok önemli. Çünkü bu seçim demokrasiyi kurtarma seçimi. Domuz bağcılar gelsin istiyorsanız basın ampule. Ya da boşverin, gitmeyin.Hayır değil. Sadece oy kullanan sayısı azalacak o kadar. Bu da her parti için yüzde 0.00000001 başarı artışı olacak.
@Karşıt Madde hocam yalvarırım gidip oy kullanın. Daha az önce takkeliler tarafından dayak yiyen gencin videosunu izledim.
Basın CHP'ye görelim işte. Bilelim nasıl yönettiklerini şimdiki CHP'nin. CHP'nin ilk 100 gün yapacakları işler vaatlerini atayım size. Belki kararınızı etkiler. CHP Kayseri mitinginde almıştım broşürünü.Hocam CHP'yi bilmiyoruz. Yıllardır hiç hükümete gelmedi, AK partide kötü. Ben ikisine de vermek istemiyorum anlayın beni.
Oy kullanmaya gitmez isem her parti için yaklaşık yüzde 0.000001 başarı artışı olur.
@Karşıt Madde hocam yalvarırım gidip oy kullanın.Daha az önce takkeliler tarafından dayak yiyen gencin videosunu izledim.
Düşerken açılır büyük ihtimal. Parmağını yalayıp zarfa sür zarfı yalayamıyosan.
Oyunuzu attıktan sonra kimliğinizi geri alırken ayrıca imza da atacaksınız. Kimliğinizi ve seçmen kağıdınızı yanınıza almayı unutmayın. Zarfın arkasında 3 tane mühür olmasına ve zarf dahil hiçbir kağıtta en ufak yırtık veya işaret olmamasına dikkat edin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.