Bulgaristan'dan PS5 getirmek

Genel olarak orada maaşlar düşük olup vergilerde buna oranla düşük oluyor bir de 1 Euro 2 leva gerçeği var bunuda alın çok fazla tutmaz bence.
Ben seneye duruma göre bilgisayar parçası alacağım gittiğimde vereceğim dayıma getirsin yatağın altında hiç bakmıyorlar bile. Adam 50KG sucuk getiriyor buraya kimsenin baktığı yok :D.
Ben daha önce laptop getirdim bu şekilde denenip başarılı olmuştur 😀
 
Düzeni yokmuş demek ki.

Düzenle alakası yok adam emekli maaşı bağlatırsa burada kendine ne mutlu ona her ay geliyor zaten para. Yılda zaten 1 2 kere gelirler tırcı ise o 5'e çıkar görünür gider birikir hesapta para oradada birikimleri var buraya geldiklerinde elinde bulunan Euro'ları bir salıyorlar adama para akıyor resmen. Dayım tır şirketinden paraya vurgun yaptı ama ona rağmen battı saçma bir şekilde. Ödememiş vergileri birikmiş bir girmiş en sonda geçen o geçiş.
Ben daha önce laptop getirdim bu şekilde denenip başarılı olmuştur 😀

Seneye eğer gidebilirsem bascam yazın topladığım ve bayramlardan gelen paralı gittiğim gibi vurgun yapacağım vereceğim dayıya ne zaman geliyorsa en yakın zamanda alırım veya kutuyu açarım biraz çizerin atarım çantaya işlemci anakart ve RAM alacağım zaten.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı