Bulk dönemi için okul yemeği seçimi

Faiyaz

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, okulda beslenmemde verim alamıyorum. Malum kantinler pahalı ve kalitesiz. Sizce okula giderken bulk yapan biri okulda ne götürebilir?

Eğer sabahçıysan ve kahvaltı yapmıyorsan bence kesin kahvaltı öğünü ekle. Bizde bir gün makarna bir gün pilav getiren olurdu. 1 2 gün klasik peynir domates salata yanına 1 avuç fındık fıstık olabilir. Ben kaşar salam Amerikan salatası sandviç yapıp götürüyordum.

Eğer sabahçıysan ve kahvaltı yapmıyorsan bence kesin kahvaltı öğünü ekle. Bizde bir gün makarna bir gün pilav getiren olurdu. 1 2 gün klasik peynir domates salata yanına 1 avuç fındık fıstık olabilir. Ben kaşar salam Amerikan salatası sandviç yapıp götürüyordum.

Teşekkürler olmazsa sandviç yaparım yannına meyve, badem, ceviz gibi şeyler eklerim. Arada da akşam makarna pilav artarsa götürebilirim, aklıma fikirler yattı teşekkürler.

Teşekkürler olmazsa sandviç yaparım yannına meyve, badem, ceviz gibi şeyler eklerim. Arada da akşam makarna pilav artarsa götürebilirim, aklıma fikirler yattı teşekkürler.

Rica ederim. Sonuçta pratik ve sağlıklı olması lazım. Bir de sürekli aynı şey yenmiyor. Misal ben bir kere makarna getirdim boğazımdan geçmedi sandviç gidiyor ama kuruyemişlerde iyi yağ ve kalori kaynağı. Ton balığı da olabilir haftada 1 2 gün biraz kokusu ağırdır ve ne kadar süre dayanır bilemedim diye söylemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı