Bulk dönemi nasıl olmalı?

egev35

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 4 5 aydır spora gidiyorum geliştiğimi falan fark ettim ama kilom az olduğu için çok ince duruyorum. Bulka girmek istiyorum ama Dirt mi clean mi yapacağımı bilmiyorum. Hangisini yapacaksam neden ne kadar yemem gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yaş 15 boy 179 kilo 68.

Merhaba yaklaşık 4 5 aydır spora gidiyorum geliştiğimi falan fark ettim ama kilom az olduğu için çok ince duruyorum. Bulka girmek istiyorum ama Dirt mi clean mi yapacağımı bilmiyorum. Hangisini yapacaksam neden ne kadar yemem gerektiğini de bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Yaş 15 boy 179 kilo 68.
Paran varsa clean yap paran yoksa clean yapmaya çalışsan bile diyetin Dirt'e kayıyor.

Dirty bulk en boş şey falan. Doğal adamın koyacağı kas kütlesi belli zaten fazladan yağlanmaktan başka bir şeye yaramayacak boş şeyler yemek. Doğru düzgün proteinini al sağlıklı yağını al karbonhidratını ye fazlasına gerek yok. Vücut kütlenin 2katı gram protein al.

Paran varsa clean yap paran yoksa clean yapmaya çalışsan bile diyetin Dirt'e kayıyor.
Parayla ne alakası var?

Dirty bulk en boş şey falan. Doğal adamın koyacağı kas kütlesi belli zaten fazladan yağlanmaktan başka bir şeye yaramayacak boş şeyler yemek. Doğru düzgün proteinini al sağlıklı yağını al karbonhidratını ye fazlasına gerek yok. Vücut kütlenin 2katı gram protein al.

Parayla ne alakası var?

Mesela ne yiyebilirim kaç gr olmalı?

Bu sporu yapıyorsan yeteri kadar protein almayı garanti etmen lazım yoksa gelişemezsin zaten. Dirty bulk diye abur cubur Fast food yiyeceğine parayı tavuk bonfile yoğurt yumurta süt yulafa harca çok daha verimli olur. Boş şeyler tüketmemiş olursun.
Dirty bulku abur cubur yiyerek yapanı görmedim.
E kastettiğim şeyin protein olmak olduğunu anladıysan neden böyle bir soru soruyorsun?
Kilon X 2 kadar protein olan her şey biraz da karbonhidrat al yeterli.

Tavuk bonfile 100 gramında 25 30 g protein var. Kilosu 190 lira civarı. 65 kilodan hesaplayalım günde 120 130 g protein alsan kafi. Sabah 4 5 yumurta biraz sütle yulaf ve bal. Yulafı sütle pişir veya 2 dk mikrodalgala. Spordan 1 saat önce pilav veya makarnayla 150 200g tavuk. Spordan sonra yine aynı spor öncesi öğünü. Yulafa badem falan koy sağlıklı yağ önemli hormon üretimi için.

Tavuk bonfile 100 gramında 25 30 g protein var. Kilosu 190 lira civarı. 65 kilodan hesaplayalım günde 120 130 g protein alsan kafi. Sabah 4 5 yumurta biraz sütle yulaf ve bal. Yulafı sütle pişir veya 2 dk mikrodalgala. Spordan 1 saat önce pilav veya makarnayla 150 200G tavuk. Spordan sonra yine aynı spor öncesi öğünü. Yulafa badem falan koy sağlıklı yağ önemli hormon üretimi için.

Kaç gr pilav olmalı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı