Bulk mı, definasyon mu yapılmalı?

semihats0

Hectopat
Daha fazla  
Boy 172.
Kilo 73.
57kg ile spora başladım yaklaşık 4 aydır spor yapıyorum yag oranım %20civari sizce bulka devam etmeli miyim?

Kilosu zaten boyuna göre baya düşükmüş, sadece yağ almasıyla alakası yok. Eğer yağlanmayı göze alıyorsanız biraz daha devam edin hocam. Hiç yağ almama gibi bir imkanınız yok çünkü.
Hocam tamam düşükte 4 ayda 16 kilo almış, çok hızlı değil mi? 4 ayda 16 kilonun 1 kilosu bile kas değildir. Tamamen yağlanma. Bence yanlış.

Hocam tamam düşükte 4 ayda 16 kilo almış, çok hızlı değil mi? 4 ayda 16 kilonun 1 kilosu bile kas değildir. Tamamen yağlanma. Bence yanlış.
Hocam ben de bu yaz tatilinde 10 kilo aldım, başında 64 kiloydum şimdi 82-83'lerde geziyorum. Tabii ki yağlanma oldu ama öyle çok düzeyde olmadı, yani biceps damarlarım biraz geriledi o kadar. Onu arkadaş daha iyi bilir bence. 3 ay öncekiyle şuanki formuna bakması lazım.

Kanka 4 ayda bu kadar kiloyu Full yağ ile alabilirsin, ne yaptın Full hamburger mi gömdün? Tabii ki definasyon.

Makarna yumurta patates tavuk dışında bir şey yemedim hocam.

Kilosu zaten boyuna göre bayağı düşükmüş, sadece yağ almasıyla alakası yok. Eğer yağlanmayı göze alıyorsanız biraz daha devam edin hocam. Hiç yağ almama gibi bir imkanınız yok çünkü.

75e çıktıktan sonra definasyona girmeyi düşünüyordum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı