Kilosu zaten boyuna göre baya düşükmüş, sadece yağ almasıyla alakası yok. Eğer yağlanmayı göze alıyorsanız biraz daha devam edin hocam. Hiç yağ almama gibi bir imkanınız yok çünkü.Kanka 4 ayda bu kadar kiloyu full yağ ile alabilirsin, ne yaptın full hamburger mi gömdün? Tabii ki definasyon.
Hocam tamam düşükte 4 ayda 16 kilo almış, çok hızlı değil mi? 4 ayda 16 kilonun 1 kilosu bile kas değildir. Tamamen yağlanma. Bence yanlış.Kilosu zaten boyuna göre baya düşükmüş, sadece yağ almasıyla alakası yok. Eğer yağlanmayı göze alıyorsanız biraz daha devam edin hocam. Hiç yağ almama gibi bir imkanınız yok çünkü.
Hocam ben de bu yaz tatilinde 10 kilo aldım, başında 64 kiloydum şimdi 82-83'lerde geziyorum. Tabii ki yağlanma oldu ama öyle çok düzeyde olmadı, yani biceps damarlarım biraz geriledi o kadar. Onu arkadaş daha iyi bilir bence. 3 ay öncekiyle şuanki formuna bakması lazım.Hocam tamam düşükte 4 ayda 16 kilo almış, çok hızlı değil mi? 4 ayda 16 kilonun 1 kilosu bile kas değildir. Tamamen yağlanma. Bence yanlış.
Kanka 4 ayda bu kadar kiloyu Full yağ ile alabilirsin, ne yaptın Full hamburger mi gömdün? Tabii ki definasyon.
Kilosu zaten boyuna göre bayağı düşükmüş, sadece yağ almasıyla alakası yok. Eğer yağlanmayı göze alıyorsanız biraz daha devam edin hocam. Hiç yağ almama gibi bir imkanınız yok çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.