Buluştuğum kızın attığım mesaja görüldü atıp cevap vermemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklısınız ama zamanında "hiç takip edildiniz mi?" diye konu açmıştım (siz de yorum yazmıştınız) ve başımdan geçeni size anlatmıştım, ortada çok sapık var ve çoğu erkek o yüzden siz alınmayın yani.
Bu ülkenin genel yapısıyla alakalı. Kız popülasyonu az olduğu ve olanlarda aynı bu arkadaşımızın konusundaki gibi direk reddettiği için, insanlar kendilerini duygusal ve aşksal boşlukta hissediyor ve sorumsuz bir birey olabiliyor. Sen kız olduğun için anlamazsın , hayatında hiç aşk acısı, yokluk çekmemişsin, aşk sana hep sırf cinsiyetinden dolayı altın tepside sunulmuş, hem de hiçbir bedel ödemeden. Bence bu boşvermişliğin ve sapık popülasyonunun artma sebebi bu. Bencil davranışlarınız. Kendi topuğunuza sıktınız yani. Neyse fazla uzatmıyayım. Empati kurabilmen dileği ile.
 
Nasıl bir kızsa üstüne 5 tane konu açılmış. 5 tanesinde de sürekli sevgili olma yazılmış. Ondan sonra akıllanmayıp buraya yeniden konu açmışsınız. Büyük ihtimal buradaki arkadaşları da dinlemeyip 3 gün sonra kız bana cevap vermiyor diye konu açacaksın. Sizin yüzünüzden kızlar kendini ilah sanıyor. Bu kadar değer vermeyin artık. Bir de forumlar bunun için var yazmışsınız. Forumlar bunun için var eyvallah ama 5 tane konu açıp akıllanmamak senin sorunun.
 
Sorsana aga sebebini? İçinize kapanık olmayın bu kadar. Baktın sudan sebepler sunuyor, sal o kızı. Klasik peşinde koşturma vakası gibi geldi.
 
Ayrıca kusura bakma ama bana bedel ödendi diye mesaj atana bırak görüldü atmayı engel basarım. Büyük ihtimal kız da iğrenç akımları sevmediği için cevap yazmamıştır.
Arkadaş banker olduğunu ima ediyor. Belki maddiyata tapar diye 😂 Ayrıca kızlar kendini ilah zannediyor haklısın, Afrodit tanrıça onda bile böyle hava yok, iyice şımardılar. Kabak tadı vermeye başladı bu işler. 😳 Yakında bir kıza açılmak için git noterden ıslak imzalı onay belgesi al falan diyecekler galiba. Devlet dairesine dönecek iş. 😳
 
Fluuman ben dün sana diğer konunda ne dedim? Sen ne yaptın? Dediğime geldin mi şimdi? Geçmiş olsun artık buradan döndürmen zor. Yeni kızlara yönel. Bu kızı kafaya takarsan 2. büyük hatanı yapmış olursun, olabilecek diğer potansiyelleri de kaçırırsın.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı