Öncelikle sevgilimi 250 gr. Olarak görmüyorum. Siz öyle görmüş olabilirsiniz. İkincisi sevgilim kız değil erkek, 250 gr. Dan fazla yani.
.
Son düzenleme:
Öncelikle sevgilimi 250 gr. Olarak görmüyorum. Siz öyle görmüş olabilirsiniz. İkincisi sevgilim kız değil erkek, 250 gr. Dan fazla yani.
Sana ne kardeşim? Seni ilgilendirmeyen konulara burnunu sokma. Yardımcı olacaksan ol, yoksa git başka konuya. Haddini bil önce.Hocam nasıl şey yapıyorsunuz kapalı bir şekilde bu karanlığı aydınlatır mısınız?
Arkadaşın aklı oraya çalışıyor anlaşılan. Bir de emo yazmış, ne alakaysa.Şımarık ve liseden hallice yapılan hareketlerle yürütülen ilişkileri ben de tasvip etmiyorum hatta nefret ediyorum ancak kadınları veya fark etmez, kimseyi belli bir gramajdan görmemek gerekiyor.
Arkadaşın aklı oraya çalışıyor anlaşılan. Bir de emo yazmış, ne alakaysa.
Sizler de arkadaşlarımsınız, size danışıyorum işteHocam sevgiliniz erkekse arkadaşlarınıza danışabilirsiniz.
Sizler de arkadaşlarımsınız, size danışıyorum işte![]()
Bir erkeği en iyi bir başka erkek anlar. O yüzden tam yerine sordum aslında.Hocam ben de erkeğim ama![]()
Bir erkeği en iyi bir başka erkek anlar. O yüzden tam yerine sordum aslında.
Yalnız şöyle bir durum da var. Mesela "Sınav zamanı seninle çok görüşemem, sınavlara çalışacağım." dedi, az da görüşüyoruz gerçekten ama neredeyse her gün veya iki günde bir arkadaşlarıyla dışarıda saatlerce vakit geçiriyor. Buna ne diyorsun?Edit: Hatırladığım kadarıyla cinsel tercihin farklıydı, ben şimdi kendi tercihime göre bahsedeceğim, onları kendine göre çevirebilirsin.
Herkes depresyonu farklı şekilde yaşar ve farklı şekilde tepki gösterir. Bu dönemde onunla birlikte kendini de düşünmelisin zira aynı oranda sen de tahammülsüzlük kazanabilirsin. Eğer depresyonda ise sıkboğaz edip nedenini sorgulamam. Özellikle suçu kendime atarak ''benden dolayı mı, bunu yaptığım için mi bana böylesin'' şeklinde tutumlardan uzak dururum. Sadece sevdiğim insana yanında olduğumu, onu dinleyebileceğimi, anlayabileceğimi ve yanında olabileceğimi hissettiririm.
Karşınızdaki insanı iyi tanımak da önemli. Kimi yalnız kalmayı tercih eder, kimi arkadaşlarıyla paylaşmak ister bu zamanları, kötü bir şey yaşandığında sinirleri tepesine mi çıkar yoksa sakin kalmayı mı tercih eder bunları bilmek size avantaj kazandırır. Bir insanın hassas noktaları bilip o konularda dikkatli davranmakta önemlidir.
Kısacası herkes böyle dönemlerden geçer, bu zamanlarda attığınız adımda bombanın patlamaması için her şeyi çok ince ve hassas halletmeniz gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.