Burçlara inanır mısınız?

Burçlara inanır mısınız?

• Oy verenlerin toplamı
    33
  • Anket kapandı .
Bence kişi kendi özelliğini belirler. Beynimizi boşa taşımıyoruz. Ama yengeç burcuyum ve özellikler tutuyor :p
Gazetede bazen acaba bugün ne sallıyorlar diye okuduğum burç yorumları çok komik. Genelleme yorumların yoğun olmasıyla beraber arada özel yorumlar var. O burcun en fazla %10'luk kısmına uyabilir ki bunlarında bir kısmı burçlara inanabilir.
Milyarlarca ışık yılı uzağımızda olan gezegenin yörüngesinin başka bir gezegene göre şeyi yüzünden bugün sevgilinizle tartışacaksınız... Yorumlar matematiksel olarak o burç olanların büyük büyük kısmına uymadığından ve burçların günlük yorumlarını belirleyen şeyin milyarlarca ışık yılı uzakta olan gezegenlerin hareketleri olduğundan inanmayın demeye bile gerek yok.

Sadece ''Başak'' olduğumu biliyorum, özelliklerinden bir haberim. :D

Söylentilere göre (sağ olsun babacık doğum tarihimi gün/ay olarak kaydetmemiş zamanında. Her ne kadar daha sonra Nüfs dairesinde doğru kayıt ettirdim dese de, annemin söyledikleriyle tutmuyordu babamın söyledikleri.)
"Koç" burcuyum ve özellikler de tutuyor. Ancak Burçlar insanların özelliklerine göre yorumlanmış, belirlenmiş olduğundan herhangi bir inandırıcılığı yok bana göre.

Örneğin; özellikle insanlarla çok içli-dışlı olanlar, bir insana bakarak "sen şöylesin, böylesin, şu özelliklere sahipsin" deyip doğru cevap verebilir.
Mesela ben, evet ben :D Bir insana bakarak, tabi biraz sohbet ettikten sonra 3 aşağı 5 yukarı özelliklerini sayabilirim ;)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı