Burger King'de çalışırken ne yapılır?

expart

Hectopat
Arkadaşlar merhaba, okul okuyorum ve ilk çalışma deneyimim olacak. Şubede eleman açığı var, 18 yaş altıyım fakat yaşım yetiyor girmeye. Gittiğimde ne yapacağım acaba? Daha önce başvuru yapan var mıydı? Full time çalışacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, okul okuyorum ve ilk çalışma deneyimim olacak. Şubede eleman açığı var, 18 yaş altıyım fakat yaşım yetiyor girmeye. Gittiğimde ne yapacağım acaba? Daha önce başvuru yapan var mıydı? Full time çalışacağım.
Nerede açık olursa seni zaten bilgilendirirler. Patates ise patates bu hesap yani.

Hocam öncelikle illaki bir eğitimden geçeceksin , nasıl patates kızartılır , nasıl dolum yapılır , müşteri siparişi nasıl alınır vb. eylemleri yaptıktan sonra sana öğrettiklerini güzel bir şekilde yapacaksın . Çevrende bilmediğin bilgileri de öğrenerek daha rahat çalışabilirsin.

Sormak istediğim bu değildi, orada bana her şeyi öğretirler değil mi ?
Kimse anasının karnında öğrenmiyor, haliyle öğretecekler. İlla ki hatan olur ama ne olursa olsun bilmediklerini utanmadan sormalısın. Şimdiden başarılar dilerim.

Hocam öncelikle illaki bir eğitimden geçeceksin, nasıl patates kızartılır, nasıl dolum yapılır, müşteri siparişi nasıl alınır vb. eylemleri yaptıktan sonra sana öğrettiklerini güzel bir şekilde yapacaksın. Çevrende bilmediğin bilgileri de öğrenerek daha rahat çalışabilirsin.

Kimse anasının karnında öğrenmiyor, haliyle öğretecekler. İllaki hatan olur ama ne olursa olsun bilmediklerini utanmadan sormalısın. Şimdiden başarılar dilerim.

Şu an başvuru yapacağım yere geldim gidip soracağım şartları vb.

Bol şans dilerim. Sonuç olarak bilgilendirir misin bizi, merak ediyorum.

O kadar yürüdüm 2 tane şubeye gittim, eleman alımı yok dediler ama çalışmam gerek başka nereye basvurabilirim ki?

İlla bu konularda bilgisi olan birisi vardır sanırım, yardım ederseniz çok sevinirim. Alternatif olarak nerede çalışabilirim?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı