Burger King'de çalışırken ne yapılır?

Restoranları gezip sorman iyi olur. O tür zincir yerlerde çalışmak pek iyi değil. Ek olarak sahibindende araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Restoranları gezip sorman iyi olur. O tür zincir yerlerde çalışmak pek iyi değil. Ek olarak Sahibinden'de araştırma yapmanı tavsiye ederim.

Garsonluk için iş veren bir aracı firma gördüm, aktif olarak eleman arıyorlar ve 18 yaş altıda alıyorlar. Part time ya da kalıcı alıyorlarmış, fakat daha önce hiç garsonluk yapmadım ve el yetenekleri biraz sınırlı olan birisiyim. Sizce yapabilir miyim? Evde bir şekilde deneyebilir miyim simülasyon gibi .D

Garsonluk için iş veren bir aracı firma gördüm, aktif olarak eleman arıyorlar ve 18 yaş altıda alıyorlar. Part time ya da kalıcı alıyorlarmış, fakat daha önce hiç garsonluk yapmadım ve el yetenekleri biraz sınırlı olan birisiyim. Sizce yapabilir miyim? Evde bir şekilde deneyebilir miyim simülasyon gibi .D
Daha küçük olduğun için ve ilk iş deneyiminin olduğunu belirtirsen onlar da (Eğer iyi birileriyseler) sana yardımcı olurlar. İlk gün neleri yapacağını öğrendikten sonra evde ailene şov yapıp denemeler yapabilirsin :D

Daha küçük olduğun için ve ilk iş deneyiminin olduğunu belirtirsen onlar da (Eğer iyi birileriyseler) sana yardımcı olurlar. İlk gün neleri yapacağını öğrendikten sonra evde ailene şov yapıp denemeler yapabilirsin :D
Garsonluk biraz uzak kalıyor bana o yüzden onu yapamayacağım sanırım, burger düşünüyorum ama sinirim bozuldu anlamadım ki herkes çok zor diyor.

Garsonluk biraz uzak kalıyor bana o yüzden onu yapamayacağım sanırım, burger düşünüyorum ama sinirim bozuldu anlamadım ki herkes çok zor diyor.

Her işin zorluğu vardır elbet. Ama burger konusundaki zorluğa bir fikrim yok maalesef. Ehliyetin vs olsaydı veya reşit olsaydın kuryelik önerirdim.

Anlamadım vallahi girmek için çok hevesliydim hiç hevesim kalmadı.

Canını sıkmaya değmez. Belki daha iyi bir teklif karşına çıkacak nereden bilebilirsin. Sarı siteden iyice araştır illaki denk gelirsin. Onun haricinde AVM'lere gidip şansını dene.

İşi bilmiyorsanız da öğretiyorlar, sorun yok.

Canını sıkmaya değmez. Belki daha iyi bir teklif karşına çıkacak nereden bilebilirsin. Sarı siteden iyice araştır illaki denk gelirsin. Onun haricinde AVM'lere gidip şansını dene.

Keşke şu anki problem o olsa 🥲

Dediğiniz gibi baktım birkaç tane McDonald's burger gibi yer buldum bunları arayıp sorayım mı sizce gerçekten anlattıkları kadar var mıdır zorluğu? Çalışmam gerekiyor o kesin ama.

İşi bilmiyorsanız da öğretiyorlar, sorun yok.

Sağ olun hocam öğretseler pek zorluk çekeceğimi sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı