Burs ile iPhone 12 alınır mı?

Bütçe
Aylık Burs 863 ₺ TL

istedimkalben

Decapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben Trendyol'da Hepsiburada'da falan gördüm yenilenmiş iPhone 12 64 GB'lar 23500 lira gibi bir şeydi. Ben bu bursluluk sinavini kazanirsam annemler ayri bir banka hesabi acacak bana. Ben bu paraya hiç dokunmadan 23 bin lirayı ne zaman ve ne kadar sürede biriktiririm ya da başka bir tavsiyeniz var mı hocalarım? Çok teşekkür ediyorum.

Birkaç seneye o para birikir ama birkaç seneye de o paranın artık esamesi okunur mu orası ayrı konu. Paranın değerini korumak için, altın vb uzun vadeli yatırımlarda tutun. Yoksa TL'de bulunan her bir lira her geçen gün için zarar demektir.

Hocam, ~28 ayda o burs miktari ile o para birikiyor ancak 28 aya paranızın pul kadar değeri, alacağınız telefonunda ağırlığı kadar altın değeri olabilir. O yüzden bu tarz hayallere kapılmayın.
Para kazanabileceğiniz farklı alanlara yönelin; ticaret, freelancer olarak çalışma vesaire.

Hocam bende burslu bir birey olarak söylüyorum... 2023 Temmuz bursluluğu 863TL, 23500 TL'yi 863e bölersen aşağı yukarı 27 ay gibi bir süre çıkar bu süreye zamları falan katarsın. Bursluluk tahmini 1250 TL olur. Telefonun fiyatı da artar. Sen en iyisi alacaksan taksitli bir şekilde hemen al çünkü zamlar büyük bir hızla geliyor ve durmayacak.

Ben Trendyol'da Hepsiburada'da falan gördüm yenilenmiş iPhone 12 64 GB'lar 23500 lira gibi bir şeydi. Ben bu bursluluk sinavini kazanirsam annemler ayri bir banka hesabi acacak bana. Ben bu paraya hiç dokunmadan 23 bin lirayı ne zaman ve ne kadar sürede biriktiririm ya da başka bir tavsiyeniz var mı hocalarım? Çok teşekkür ediyorum.
Yenilenmis cihaz alacagina 2.el 12 miniyi 16bin civari alabilirsin. Ama sen alana kadar piyasasi ne kadar yukselir bilemem. Daha uygun cihaz bul.

Hepiniz ne deseniz haklisiniz. :( sanirim ailemle konuşacağım umarim izin verirler taksitli bir sekilde alabiliriz sanirsam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı