C/C++ yapay zeka nereden öğrenilir?

Bunun için iyi bir programlama bilgisine ihtiyacınız var. Makine öğrenmesi ve derin öğrenme terimlerini öğrenerek başlayabilirsiniz.

Biliyorum fakat bunu c/c++ üzerine anlatan hiçkimseyi bulamadım bu yüzden bu konuyu açtım. Eğer bunu c/cpp üzerine anlatan birini biliyor iseniz (Udemy YouTube herhangi bir şey) yazabilir misiniz Türkçe kaynak olmasına gerek yok İngilizce ile de öyle böyle hallederim ama çok ihtiyacım var yardım edebilirseniz sevinirim.
 
TensorFlow veya pytorch (alakası yok biliyorum) tarzı şeyler kullanmaktansa kendi yapay zekamı yapmak istiyorum bunu nereden öğrenebilirim?



Nasıl anladınız acaba?
Eğer dil öğrenmek istiyorsanız Udemy'deki derslere bakmanızı tavsiye ederim. Ücretli dersler çok daha öğretici olacaktır indirimde 70 tl oluyor. En çok olumlu incelemesi olanı almanız doğru olacaktır.

Udemy'de veya YouTube'da kanal adı soruyorsanız herhangi bir bilgim yok maalesef.
 
Eğer dil öğrenmek istiyorsanız Udemy'deki derslere bakmanızı tavsiye ederim. Ücretli dersler çok daha öğretici olacaktır indirimde 70 TL oluyor. En çok olumlu incelemesi olanı almanız doğru olacaktır.

Udemy'de veya YouTube'da kanal adı soruyorsanız herhangi bir bilgim yok maalesef.

C/c++ öğrenmek ile alakalı bir şeyler değil c/c++ ile yapay zeka nasıl yapılır vb anlatan birilerini biliyorsanız bu konuda yardım istiyorum c/c++ öğrenmek çok zor değil zaten (Python'u bitirmiş olduğum için)

@bitwise etiketlediğim için üzgünüm fakat yardımcı olabilir misin?
 
Türkçe kaynak Python için var Türkçe benim bildiğim. Zaten Python ile C++ TensorFlow kütüphaneleri aynı dilde kodlandığı için resmen aynı hızlarda çalışacaklardır. Bir de üstüne GPU kullanın mis gibi olur. Çünkü veri setiniz büyükse CPU size işkence edebilir.

@Eren T. bu mesajımdaki beğenmediğin kısım nedir gene🤣?

@Eren T. bu mesajımdaki beğenmediğin kısım nedir gene🤣? Yoksa CPU kullanırsak daha iyi olur mu diyeceksin😆.
 
Son düzenleme:
@Eren T. bu mesajımdaki beğenmediğin kısım nedir gene🤣? Yoksa CPU kullanırsak daha iyi olur mu diyeceksin😆.

Bence aralarındaki hız farkı için beğenmemiş çünkü Python ile C dilleri arasında gözle görülür bir fark var zaten bu konuyu açma sebebim buydu yapay zeka sistemleri c/c++ üzerinde daha hızlı çalışır diye.
 

Geri
Yukarı