C diski kendi kendine doluyor

MustafaSJ

Decapat
Daha fazla  
FiveM indirmeden önce 70 GB yer vardı. İndirdikten sonra 60 kaldı. Sadece bir sunucuda oynamama rağmen bir haftada 20 GB yer kaldı. OBS'den kayıt alıyorum ancak daha sonra siliyorum. Buna rağmen gün geçtikçe yer azalıyor. Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
FiveM indirmeden önce 70 GB yer vardı. İndirdikten sonra 60 kaldı. Sadece bir sunucuda oynamama rağmen bir haftada 20 GB yer kaldı. OBS'den kayıt alıyorum ancak daha sonra siliyorum. Buna rağmen gün geçtikçe yer azalıyor. Şimdiden teşekkürler.
Windows Güncelleştirmeleri indirildiyse yer kaplamıştır.

Temp dosyalar ve çerezlerden dolayı. Disk temizleme aracını kullanın. Win + R temp ve %temp% ve prefecth klasörlerinin içindeki her şeyi silin.

Oto sistem güncellemeleri ve driver güncellemeleri de olabilir sonrasında silinmeyen setup dosyaları ve geri dönüş noktaları da.

FiveM'in başlıca sorunu bu aslında sunucya her girişte yeni eklenen scriptleri vs. yüklüyor bilgisayarınıza ve bu her farklı sunucya girdiğinizde oluyor olay tamamıyla FiveM kaynaklı olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı