C++ ile neler yapılabilir?

HD4450

Kilopat
Katılım
2 Nisan 2019
Mesajlar
2.204
Çözümler
5
Öncelikle iyi geceler, son zamanlarda programlamadan bayağı bir uzak kaldım, ve 2 gün önce Discord'um çalındı. Sonra bu hesabımı ve arkadaşımın hesabını çalan adamla azıcık eğlenmeye kadar verdik, normalde trojan yapıp azıcık dalga geçecektik ama girdiğim her sitede virüsler olsun uygulamalar olsun neredeyse en güzel en garip şeyler C++ ile yazılmıştı. Bende de orta düzey C# bilgisi var acaba C++ ta böyle arkadaşlarımı trolleyebileceğim programlar, örneğin trojan virüslerindeki fun sekmesi gibi şeyler yapabilir miyim? Veya başka programlar? DLL injector, keylogger, ekran kalemi gibi şeyler?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bildiğim daha çok Siber Güvenlik alanında Ruby ve Python kullanılıyor.
Çünkü en hızlı bu diller kullanılarak yapılıyor ve çok kütüphane var. 1-2 Yıl önce yaptığım Python ile yazılmış Keylogger uygulamam var o yüzden tecrübem var bu işte.

C++ ile yapılamayacak program yoktur. Keylogger da yapılır Trojan da, önemli olan bu dilin ustası olmak ve istediğiniz gibi kullanabilmek.
 
Hocam yani virüsler ve programlar için Python mu öğrenmem gerek?
Python'la yazılmış pek zararlı bilmiyorum. Genelde bir üstteki mesajda belirtildiği gibi derlenen dillerde yazılıyor. Python yorumlanan bir dildir.
Python ile zararlı yazılımdan çok onu analiz etme araçları yazılıyor benim bildiğim.
 
C++ zararlı yazımında daha çok kullanılıyor. Bunun sebebi hızlı olması, Windows sistemlerde bir şey yüklenmeden kullanılması, donanıma yakın olmasından ötürü tercih ediliyor.

Python mevzusu ise yazımı kolay olduğundan. Zararlı yazılım yazmakta kullanılmaz genelde, daha çok saldırı araçları geliştirilir kütüphane zenginliğinden ötürü.
 

Geri
Yukarı