Yoksa ben de biliyorum yazılım dillerinin karşılaştırılmasının saçma olduğunu![]()
Ben Python ile başladım sonra C++ ile devam edeceğim. Uzmanlığımı bu 2 dil için yapacağım şu anlıkC++ biraz daha gelişmiş ve daha fazla mümkünat sunan bir dil gibi geliyor bana. Ama mümkünse ikisini de tercih etmezdim. Geleceğin dili Python. Bir de C# tercih edebilirdim.
C++ biraz daha gelişmiş ve daha fazla mümkünat sunan bir dil gibi geliyor bana. Ama mümkünse ikisini de tercih etmezdim. Geleceğin dili Python. Bir de C# tercih edebilirdim.
Bence Java çünkü daha genel bir dil ve aynı kodu farklı cihazlarda çalıştırabiliyorsunuz. Ama C++ için pek aynısı olamaz çünkü Linux için yazılan bir kod başka sistemde çalışmayabilir.
Ben Python ile başladım sonra C++ ile devam edeceğim. Uzmanlığımı bu 2 dil için yapacağım şu anlık![]()
Şu anda Python ile yapabilecekleriniz kısıtlı gibi gelebilir ama bu sınırlar sürekli kalkıyor bir de C++ gibi hızlı çalışırsa C++'tan pek bir farkı kalmayacak. Size tavsiyem C++'ı biraz öğrenin ama özellikle Python üzerine yoğunlaşın. Python yanılmıyoram artık Dünya'da en çok kullanılan dil haline geldi.Ben Python ile başladım sonra C++ ile devam edeceğim. Uzmanlığımı bu 2 dil için yapacağım şu anlık![]()
Gelecekte mümkün olacakPython ile mikroişlemci kodlasana bana.
Neye göre? Her şey Linux ya da işletim sistemlerinden mi ibaret? Ya da bir kodu her yerde çalıştırabilmek gerçekten bir avantaj mı?
Üniversitede misin? Ne yapmak istiyorsun? İlgi alanların ne?
Gelecekte mümkün olacakçok yakın gelecekte...
Hello World olarak değil.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.