Cahil biri oy kullanabilmeli mi?

Cahil biri oy kullanabilmeli mi?

• Oy verenlerin toplamı
    349
Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha kendi fikrini bile oluşturamamış bir birey sizin geleceğinizi belirleyebilmeli mi?
Evet diyenin aklından şüphe ederim.
Cahiller sadece sığ düşünür mesela namazımı özgürce kılayım.
Geçimimi sağlayayım yeter der ve bu zihniyetteki herkes malum parti akp ye oy verir.
Birde Aslında böyle tür kişiler hep sağ partiye oy verdiler bu yine çok kötü olarak yansımadıi karşımıza Erbakan, menderes
Özal gibileri geldi.
Ama bu sığlık AKP'de patladı.

Okyanusun ortasında bir gemidesin, kaptanınız hakkın rahmetine kavuştu. Yeni kaptanı kürekçisinden bulaşıkçısına herkesin oyuyla mı seçmek istersin yoksa üst güvertede gemi yönetimini görmüş, gemicilik eğitimi almış kişilerin seçmesini mi?

Demokrasi dediğin çoğunluğun diktatörlüğüdür. Celal Şengör'e katılıyorum, aristokratik düzenin en mantıklısı olacağını düşünüyorum.

Cahil? Kime göre neye göre cahil? Bence en büyük cahillik cahilliği okul ile ilişkilendirmek. Üniversite okumuş yüzlerce cahil olduğu gibi ilkokul mezunu bilinçli pek çok insan tanıyorum.

@521071 o sığlık bu ülkede her 20 yılda bir patladı, ilk kez olan bir şey değil. Biz her 20 yılda bir ekonomik kriz ve darbe yiyoruz canım ülkemde. Bu ülke sadece Atatürk döneminde düzgün yönetildi ve gelişti ondan sonra aynı tas aynı hamam.

Demokrasiyi hiç etmek diye buna derim, bunun bir üstü oligarşi zaten. Cahiller oy kullanabilmeli mi diye saçma bir konu açacağınıza (kişisel saldırı değil) neden cahillik hala var diye konu açın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı