Çakma AirPods alınır mı?

• Konuyu başlatan 551040
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 2.169

551040

Decapat
Arkadaşlar bu linkteki replika AirPods alınır mı sizce? Çoğu kişi replika AirPods'ları önermiyor işte kulakta patlama yapabilir, ses kalitesi düşük veya uzun süreli olmaz diye ama Trendyol'da 4.0 yıldız almış çoğu kişi yorumlarda önermiş sizce ne yapmalıyım alınır mı? Çok kararsız kaldım :)

Alma bence kulakta durmuyor acıtıyor uzun kullanımda onun yerine daha farklı ucuz kablosuz kulaklıklar var silikonlu ben de aşağıdaki kulaklıktan var gayet güzel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu linkteki replika AirPods alınır mı sizce? Çoğu kişi replika AirPods'ları önermiyor işte kulakta patlama yapabilir, ses kalitesi düşük veya uzun süreli olmaz diye ama Trendyol'da 4.0 yıldız almış çoğu kişi yorumlarda önermiş sizce ne yapmalıyım alınır mı? Çok kararsız kaldım :)
Ben 80TL'ye çakma airpods almıştım. Beklediğimden iyiydi şarj süresi 1 saate kapanır demiştim 3,5-4 saat gitmişti. Ses kalitesi kısık seslerde kötüydü ama orta/yüksek seste fena değildi. 1-1,5 yıl kullanacaksanız idare eder ama alıp 3-4 yıl kullanırım derseniz olmaz.

Alma bence kulakta durmuyor acıtıyor uzun kullanımda onun yerine daha farklı ucuz kablosuz kulaklıklar var silikonlu ben de aşağıdaki kulaklıktan var gayet güzel.

Ya AirPods'u görünüşünden dolayı almayı düşünüyordum zarif duruyor airdotsa göre bence

Ben 80TL'ye çakma AirPods almıştım. Beklediğimden iyiydi şarj süresi 1 saate kapanır demiştim 3, 5-4 saat gitmişti. Ses kalitesi kısık seslerde kötüydü ama orta/yüksek seste fena değildi. 1-1, 5 yıl kullanacaksanız idare eder ama alıp 3-4 yıl kullanırım derseniz olmaz.

Ya o detaylardan çok çoğu kişi replikaların sertifkaları yok sağlık testleri yok her an kulak çınlaması veya kulağınızda patlama yapabilir diyor ondan dolayı kararsızım

Alınmaz ortalıkta ambulans gibi gezersin.

Ben ABD'den gelen bir tanıdığa getirttim çakma. Neredeyse 15 aydır kullanıyorum, bir problemim yok. Sadece...

Ürün kaliteli olmaz ne kadar yorumlarda veya mağazanın orijinali kadar kaliteli demesine rağmen. Hem iyi yorum olduğu gibi kötü yorumda bulunmakta. Almanızı tavsiye etmiyorum her ne kadar görünüş farkı yoksa ses kalitesi, bass kalitesi gibi özellikleri çok fark edecektir.

Dosya Ekleri

• IMG_20221003_181859.jpg
    IMG_20221003_181859.jpg
    126,6 KB · Görüntüleme: 104

Technopat Haberler

Geri
Yukarı