Abbruch Pro Wireless Åarjlı Ios/android Kablosuz Bluetooh Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Abbruch Pro Wireless Şarjlı Ios/android Kablosuz Bluetooh Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Ben 80TL'ye çakma airpods almıştım. Beklediğimden iyiydi şarj süresi 1 saate kapanır demiştim 3,5-4 saat gitmişti. Ses kalitesi kısık seslerde kötüydü ama orta/yüksek seste fena değildi. 1-1,5 yıl kullanacaksanız idare eder ama alıp 3-4 yıl kullanırım derseniz olmaz.Arkadaşlar bu linkteki replika AirPods alınır mı sizce? Çoğu kişi replika AirPods'ları önermiyor işte kulakta patlama yapabilir, ses kalitesi düşük veya uzun süreli olmaz diye ama Trendyol'da 4.0 yıldız almış çoğu kişi yorumlarda önermiş sizce ne yapmalıyım alınır mı? Çok kararsız kaldım![]()
Abbruch Pro Wireless Åarjlı Ios/android Kablosuz Bluetooh Kulaklık Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Abbruch Pro Wireless Şarjlı Ios/android Kablosuz Bluetooh Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Alma bence kulakta durmuyor acıtıyor uzun kullanımda onun yerine daha farklı ucuz kablosuz kulaklıklar var silikonlu ben de aşağıdaki kulaklıktan var gayet güzel.
- Google Alışveriş
www.google.com
Ben 80TL'ye çakma AirPods almıştım. Beklediğimden iyiydi şarj süresi 1 saate kapanır demiştim 3, 5-4 saat gitmişti. Ses kalitesi kısık seslerde kötüydü ama orta/yüksek seste fena değildi. 1-1, 5 yıl kullanacaksanız idare eder ama alıp 3-4 yıl kullanırım derseniz olmaz.
Arkadaşlar bu linkteki replika AirPods alınır mı sizce? Çoğu kişi replika AirPods'ları önermiyor işte kulakta patlama yapabilir, ses kalitesi düşük veya uzun süreli olmaz diye ama Trendyol'da 4.0 yıldız almış çoğu kişi yorumlarda önermiş sizce ne yapmalıyım alınır mı? Çok kararsız kaldım![]()
Abbruch Pro Wireless Şarjlı Ios/android Kablosuz Bluetooh Kulaklık yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.